Vrei sa stii daca esti un cuplu fericit? Daca faci lucrurile astea, esti pe drumul cel bun

Vrei sa stii daca esti un cuplu fericit? Daca faci lucrurile astea, esti pe drumul cel bun
Vrei sa stii daca esti un cuplu fericit? Daca faci lucrurile astea, esti pe drumul cel bun

Ai o relatie de ceva timp, dar nu stii daca partenerul tau este fericit? Avem raspunsul la aceasta intrebare pentru tine. Daca faceti aceste 7 lucruri impreuna, atunci sunteti un cuplu fericit si nu ai pentru ce sa iti faci probleme.

1. Petreceti timp impreuna. Chiar daca aveti un program incarcat, va faceti timp ca sa va bucurati de compania voastra facand activitati care va aduc placere reciproca.

2. Afla ce iubeste sa ii faci. Fie ca e vorba de o cina romantica sau o petrecere surpriza, asta conteaza pentru jumatatea ta si va aprecia gestul. Invata ce ii place si tine minte actiunile pe care tu le faci si care il fac pe partener sa se simta iubit si dorit de tine.

Apoi incearca sa le aplici cat mai des. Simplu, nu?

3. Imbratiseaza-l de doua ori pe zi, pret de 20 de secunde. te intrebi de ce trebuie sa il tii atata in brate? Ei bine, dupa aceste secunde, hormonul imbratisarii (oxytocinul) este eliberat si apare o senzatie placuta si partenerul se simte dorit si iubit.

4. Invata sa asculti fara sa intrerupi. Nimic nu spune 'Te iubesc' mai mult ca intreaga ta atentie indreptata asupra partenerului tau, fie ca iti povesteste banalitati cotidiene, fie ca isi 'varsa' sufletul in fata ta.


5. Tineti-va la curent cu tot ce vi se intampla in viata. Fie ca ai parte de lucruri bune sau rele, e bine sa le impartasesti cu jumatatea ta. Si tu, la randul tau, trebuie sa arati intelegere in clipe grele si sa nu ceri mai mult in situatiile in care partenerul are probleme destul de serioase.

6. Planuiti-va viitorul impreuna, chiar pe un calendar. Si aici ne referim la intalniri cu prietenii, excursii sau chiar sex, daca prorgamele voastre sunt foarte incarcate.
Faceti parte dintr-o echipa si trebuie sa munciti impreuna ca lucrurile sa mearga.

7. Reaminteste-i partenerului ca il iubesti. Din cand in cand, ai grija ca jumatatea ta sa stie cat de mult o iubesti si ca apreciezi toate eforturile pe care le face pentru ca relatia voastra sa mearga bine. Chiar daca tu esti primul care faci acest pas spre reasigurare, nu conteaza. Gestul este apreciat mereu.


Daca faci deja lucrurile astea, poti sta linistit/a! Te afli intr-o relatie perfecta!

Sursa: huffingtonpost.com

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Horoscop 29 septembrie 2024. O zodie are mai mult curaj

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Rețea de escroci destructurată în Spania! Femei păcălite cu sute de mii de euro de bărbați care se pretindeau că sunt Brad Pitt

VIDEO Rebecca, în lacrimi după discuția cu Antoni. Patrick, Bianca și Julia încearcă să o liniștească. „Pentru mama, că ea nu merită toate astea.”

Povestea impresionantă a meșterului cioplitor care dă viață lemnului! Tradiția și credința se împletesc în atelierul sculptorului Ion Rodoș 

"A dat o supărare mare și jale peste noi" Bunica lui Florin, tânărul de nici 25 de ani mort printre străini, în urma unui accident stupid, își urlă durerea


Cookies