Vrei sa stii daca te iubeste cu adevarat ? Uite cateva semne care iti arata daca e de indragostit de tine!

Vrei sa stii daca te iubeste cu adevarat ? Uite cateva semne care iti arata daca e de indragostit de tine!
Vrei sa stii daca te iubeste cu adevarat ? Uite cateva semne care iti arata daca e de indragostit de tine!

Nu stii sigur daca te iubeste?

Iti da semnale mixte si este plin de mister? Acum poti afla mai simplu daca te place sau daca petrece timpul cu tine doar... din lipsa de ocupatie. Desi poate fi greu de crezut, trebuie sa stii ca pana si  cel mai mare cuceritor se poate da de gol. Trebuie doar sa fii putin atenta la cateva lucruri.

Te trateaza cu respect- un barbat indragostit este atent la toate detaliile legate de partenera sa.

Daca iti ia in considerare opiniile,iti face complimente si incearca sa se acomodeze cu obiceiurile tale, ba mai mult, iti cumpara batura preferata chiar daca lui nu-i place absolut deloc, este clar ca e îndragostit de tine.

Se gandeste tot timpul la tine- iti trimite sms-uri amuzante pe timpul zilei? Anumite cantece, gesturi si fraze ii amintesc de tine? Daca esti prezenta chiar daca teoretic esti departe de el, inseamna ca investeste in relatia cu tine.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Face compromisuri- se pare ca dragostea indulceste inimile. Daca, de exemplu, este un mare cinefil si te lasa sa alegi tu filmul sau merge cu tine la plimbare chiar daca e frant de oboseala, nu mai încape indoiala ca e indragostit.

Te atinge in public- Majoritatea barbatilor nu au o problema sa-si exprime  afectiunea acasa, dar in public anumiti domni pot avea momenente de ezitare.

Daca un barbat isi pune un brat de dupa umarul tau, asta inseamna ca e mandru ca sunteti impreuna, dar este vorba si de un gest protector. Un alt gest de iubire este acela de a te imbratisa si saruta fara a intentiona sa faca sex cu tine.

Vrea sa-i cunosti apropiatii si familia- vrea sa cunosti toate persoanele importante din viata lui? Inseamna ca este mandru ca este cu tine si vrea ca si ceilalti sa te indrageasca asa cum o face el.

Nu-i este frica sa lupte pentru relatia voastra sau sa-si ceara scuze cand greseste- Uneori este necesara o cearta pentru a-ti da seama cat de puternica este o relatie. Unui barbat indragostit nu-i este teama sa aiba un conflict sau sa-si ceara scuze atunci cand greseste. Ii place sa lupte corect, te respecta si-ti asculta opiniile, uraste sa te vada suparata si vrea sa indrepte lucrurile.

Atunci cand vorbeste despre viitor o face la plural- face planuri de viitor care te includ? Te-a invitat la nunta prietenului sau care va avea loc anul viitor? Glumeste in legatura cu viitorii vostri copii? Inseamna ca se vede in viitor cu tine si nu are ganduri sa o ia la goana.
Sursa: www.csid.ro



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Secretele de frumusețe la care apelează modelele. Cum să arăți mai tânără, chiar dacă timpul trece

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies