Vrei să-ţi afli viitorul? 5 metode cool să ştii ce te aşteaptă

Vrei să-ţi afli viitorul? 5 metode cool să ştii ce te aşteaptă
Vrei să-ţi afli viitorul? 5 metode cool să ştii ce te aşteaptă

Cărţile de tarot sunt depăşite. Frunzele de ceai nu mai sunt la modă. Dar asta nu înseamnă că prezicerea viitorului este o afacere moartă. Dimpotrivă, trăieşte bine mersi.

Cum se procedează? Cumpără un bilet gata completat la 6 din 49 sau pune vînzătorul să ţi-l completeze. Alegerea numerelor trebuie să se facă aleator, fără nici un fel de implicare din partea ta. Adună cifrele primelor trei numere de pe bilet pînă cînd ajungi la o singură cifra între 1 şi 9 sau numerele 11 sau 22 (acestea sînt numerele „mari“ care nu mai pot fi reduse). De exemplu, dacă primele tale numere sînt 3, 15 şi 23, le vei adună simplu astfel: 3+ 1+ 5+ 2+ 3= 14.

Cum 14 nu este unul din numerele principale, adună 1 cu 4 şi obţii 5

Apoi adună ultimele trei numere în aceeaşi manieră. Această cifra îţi spune ce se va întîmplă cu ţine în a două jumătate a anului viitor. Vezi mai jos.

Ce semnifică numerele.

1= Putere, încredere şi noi oportunităţi. Este, de asemenea, cifra inovatorului şi a pionierului.

Lucrurile vor merge bine pentru ţine în această perioada – poate vei începe o nouă afacere.

2= Armonie şi cooperare. Vei fi poate chemată de alţii să domolesti cîteva situaţii tensionate. Dacă te-ai despărţit de cineva în trecut, această ar putea fi o bună perioada pentru reconciliere.

3= Experienţe emoţionale, promovări, noi oportunităţi. Fii pregătită pentru o acţiune importantă în domeniul relaţiei personale – acesta ar putea fi timpul regăsirii sau dimpotrivă, al despărţirii pentru ţine.

4= Eficientă şi stabilitate. Această este o perioada benefică deopotrivă pentru rela­ţia în care eşţi implicată, dar şi pentru muncă.

5= Călătorii, energie, varietate. Acesta va fi un timp extraordinar pentru socializare. Vor fi oportunităţi de călătorii, probabil sub formă unor vacanţe (nu călătorii în interes de serviciu).

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Horoscop săptămânal Cassandra. Nori de furtună în relaţie pentru o zodie

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies