Vrei sa-ti schimbi culoarea parului? Descopera ce ti se potriveste in functie de tenul tau

Vrei sa-ti schimbi culoarea parului? Descopera ce ti se potriveste in functie de tenul tau
Vrei sa-ti schimbi culoarea parului? Descopera ce ti se potriveste in functie de tenul tau

Culoarea parului este foarte importanta pentru reprezentantele sexului frumos, dar cat de mare e dezamagirea atunci cand o schimbi si realizezi ca nu-ti sta bine. Descopera ce culori ti se potrivesc in functie de tenul tau.

Culori de par recomandate pentru TENUL ALB DE PORTELAN

Tenul foarte deschis, de portelan, este specific roscatelor si blondelor naturale, pielea avand un aspect palid sau fiind acoperita de pistrui. Tenul foarte deschis este foarte sensibil la expunerea solara, suferind foarte repede arsuri solare. Culoarea de par ideala pentru tine este cea apropiata de culoarea naturala, blond sau roscat. Fereste-te de negru!

Daca ai un ten foarte deschis cu subtonuri reci

Trebuie sa mentii si in culoarea parului subtonuri reci, ca totul sa para cat mai natural, insa nu totul trebuie sa fie in nuante reci, deoarece va parea ca tenul tau este mult mai palid. Astfel, poti sa optezi pentru un blond platinat, cu suvite, in nuantele spicului de grau, pentru a incalzi nuanta tenului, pentru un brunet rece cu suvite castanii calde sau pentru orice nuanta de roscat.

Daca ai ten foarte deschis cu subtonuri calde

Roscatul in tonuri calde este cea mai buna solutie pentru tine, fie ca este mai apropiat de blond sau de castaniu. Roscatul este ideal si pentru ca va parea natural asociat cu tenul tau.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Moda si zodiile. Cum iti place sa te imbraci in functie de semnul astrologic

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies