Vrei sa-ti surprinzi partenerul? Uite ce sa faci in functie de zodia in care este nascut!

Vrei sa-ti surprinzi partenerul? Uite ce sa faci in functie de zodia in care este nascut!
Vrei sa-ti surprinzi partenerul? Uite ce sa faci in functie de zodia in care este nascut!

Daca vrei sa-i faci o surpriza partenerului tau, dar nu stii cu exactitate ce anume i-ar placea, iata care sunt preferintele lui in functie de semnul zodiacal sub care s-a nascut.

Berbec- Poti sa surprinzi un nativ nascut in zodia Berbec cu o partida spontana de amor, la care sa sariti peste preludiu.

Taur- Unui nativ nascut in zodia Taur i-ar placea cu siguranta sa ia o cina romatica. Gateste-i mancarea preferata si creeaza atmosfera cu muzica relaxanta si lumanari parfumate.

Gemeni-
Vestile bune primite in momente mai putin asteptate il vor surprinde placut pe nativul acestei zodii.



Rac-
Nativul Rac nu este pretentios cand vine vorba de surprize. Pentru el este suficient sa petreaca timp de calitate intr-o atmosfera cat mai calda si placuta.

Leu- Daca vrei sa-ti suprinzi partenerul, categoric trebuie sa faci ceva de-a dreptul spectaculos, care sa-l plaseze in centrul atentiei.

Fecioara-
Pentru nativul nascut in zodia Fecioara, o surpriza placuta ar fi aceea de a-i pregati o baie fierbine, cu spuma si saruri minerale.


Balanta-
O surpriza incitanta pentru nativul acestei zodii ar fi sa-i faci un streaptease cu cele mai hot desuuri pe care le ai.

Scorpion- Cu siguranta ai surprinde acest nativ daca ai accepta sa urmaresti alaturi de el un film pentru adulti.

Sagetator-
Nativul acestei zodii ar ramane placut surprins daca i-ai pregati o vacanta departe de stresul cotidian.
Asadar, pune la punct toate detalii, dar in secret.

Capricorn- Daca vrei sa-l surprinzi si, in acelasi timp, sa-l relaxezi pe nativul nascut in zodia Capricorn programeaza-l la o sedinta de masaj sau fa-i chiar tu unul.

Varsator- Pe barbatul nascut in zodia Varsator il poti surprinde cu orice lucru care il face sa iasa din rutina zilnica.

Pesti- Nativului Pesti ii plac surprizele care implica plecari in locuri cat mai putin populate.
Poate o iesire la munte ar fi alegerea perfecta.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Gustul copilăriei pentru Mihai Mărgineanu. Mâncărurile pe care artistul nu le mai consumă acum. „Posibilitățile erau limitate. Acum, cu atâtea figuri în cap, nu mai mănânc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies