Vrei să vezi cu cine vorbește el pe messenger? Află dacă este posibil și ce poți să faci

Vrei să vezi cu cine vorbește el pe messenger? Află dacă este posibil și ce poți să faci
Vrei să vezi cu cine vorbește el pe messenger? Află dacă este posibil și ce poți să faci

Există multe persoane care fac parte dintr-o relație, iar la un moment dat își doresc să afle cu cine vorbesc partenerii lor pe messenger.

Aflați din rândurile următoare câteva modalități pe care le puteți încerca pentru a afla cu cine vorbește partenerul din cuplu pe messenger, dar și cum vă poate afecta acest lucru relația de cuplu, odată ce ați recurs la o astfel de metodă.

 

Ce să faci dacă vrei să vezi cu cine vorbește pe messenger

Pot exista câteva modalități prin care tu poți afla cu cine vorbește sau a vorbit o persoană pe messenger, însă nu se știe cât de mult te va ajuta acest lucru sau îți

va dăuna. Una dintre aceste modalități constă în deschiderea ferestrei de messenger, iar în dreptul fotografiei respectivei persoane va apărea „Show Recent Messages F3”. Acest lucru îți va permite să controlezi orice conversație din mesaje care au loc pe telefonul persoanei respective. De asemenea, te-ar ajuta dacă ai avea parola direct.

O altă modalitate este de a da click dreapta pe „See Older Messages” în conversația cu persoana respectivă și să deschizi link-ul într-o filă nouă.

Această modalitate însă, va notifica prin aplicația Facebook Messenger, prietenul căruia tu îi vei citi mesajele, în momentul în care o vei face.

Iar nu în ultimul rând, o altă modalitate este de a intra în aplicația de messenger și de a ieși din contul tău, pentru a intra pe alt cont. Te va întreba dacă vrei să intri tot în contul tău de Facebook sau doar pe messenger, iar varianta pe care vei alege este doar de messenger.

În acel moment va trebui să pui numărul de telefon al persoanei respective. Cu puțin noroc, dacă aceasta nu a setat să primească mesaj atunci când intră pe messenger, vei putea intra fără nicio problemă. Totodată, vă puteți ajuta de aplicația „Spion Facebook Messenger” sau altfel spus „Snoopza”, cu ajutorul căreia veți putea afla despre schimbul de mesaje al altor persoane.

ce inseamna daca partenerul a inceput sa se distanteze

Citeste si: Cele mai bune filme romantice pe NETFLIX în 2022

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

 

Ce repercusiuni poate avea asupra relației, citirea mesajelor partenerului

Odată ce ai început să citești mesajele partenerului, fie că s-a întâmplat cu voia sa sau ai găsit tu anumite metode pentru a le afla, află că vor exista anumite repercusiuni asupra relației voastre.

Timpul excesiv sau nepotrivit petrecut cu o altă persoană

Odată ce ai citit mesajele partenerului și ești de obicei o persoană mai posesivă sau care devine cu ușurință geloasă și deranjată de anumite lucruri, ți se va părea și că partenerul nu îți va mai acorda ție atât de multă atenție precum o făcea înainte. Acest lucru te poate face imediat să începi să ai bănuieli, bănuieli care te vor face să îți testezi partenerul de nenumărate ori sau te va face să te retragi ușor, ușor din relație.

Îți vei pune totodată și nenumărate întrebări: de ce acordă atenție altor persoane? de ce se confesează altor persoane? ce are de împărtășit cu o altă persoană? are secrete față de tine? de ce nu poate împărtăși sentimentele sau nevoile față de tine și preferă altă persoană?, și tot felul de astfel de întrebări care vor veni de-a lungul timpului.

exista aplicatii prin care pot sa citesc mesajele altei persoane

Citeste si: Cum seduci un bărbat Berbec. Respectă regulile de bază pentru a-l cuceri imediat

Citește și: Câți bani cere Ionuț, fostul concurent din Casa iubirii, pentru a face fotografii la un eveniment. Fostul iubit al Biancăi a dezvăluit ce tarif are ca fotograf- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Secretele și lipsă de afecțiune

O relație este bazată în primul rând pe încredere și include bineînțeles, destăinuiri reciproce. Însă odată ce acestea sunt din ce în ce mai puține sau chiar ajung să nu mai existe, se creează imediat suspiciunea față de partener. Odată ce vei alege să îi citești mesajele cu alte persoane, vei ajunge să crezi că partenerul tău este mult mai apropiat de respectiva persoană, pentru că i se confesează mai mult sau mai puțin, decât o face cu tine. Iar dacă în ultimul timp l-ai văzut și l-ai simțit mult mai cu capul în nori și mai neatent, vei simți nevoia să te retragi. Vei evita să te implici în activități cu acesta, așa cum obișnuiați să faceți, iar lipsa de afecțiune își va face simțită prezența într-un timp foarte scurt.

Preocupare față de apelurile telefonice și convorbirile de lungă durată

Odată ce vei alege să citești mesajele partenerului pe care le-a avut cu o altă persoană, vei avea tendința să fii mult mai atentă decât erai înainte, la momentele în care va primi un telefon sau va avea convorbiri mai lungi. Odată cu aceste aspecte, poți observa și alte comportamente legate de același subiect. Se poate ca partenerul să înceapă să își țină telefonul fără sonor sau să își verifice telefonul mai des, lucruri ce te vor face să nu mai fii atât de implicată în relație.

cum aflu daca ma insala

Citeste si: 10 locuri de vizitat lângă București. Poți merge singură, cu iubitul sau cea mai bună prietenă



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cele mai bune filme romantice pe NETFLIX în 2022

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Gökçe Eyüboğlu, care joacă rolul Sanem în producția „Tablou de familie”! Cum arăta celebra actriță în anul 2010, la început de carieră

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies