Vrei transformare radicală de look pentru Sărbători? Iată ce recomandă Cristi Pascu!

Vrei transformare radicală de look pentru Sărbători? Iată ce recomandă Cristi Pascu!
Vrei transformare radicală de look pentru Sărbători? Iată ce recomandă Cristi Pascu!

Statisticile arată că din ce în ce mai multe doamne şi domnişoare optează pentru transformări radicale tocmai în preajma Sărbătorilor şi a petrecerilor de Anul Nou. Celebrul hairstylist Cristi Pascu îţi spune care sunt transformările în trend în acest an.

Perucile

“Cea mai simplă variantă pentru a obţine o transformare radicală sunt perucile. Femeile vor alege mereu peruci care vin în contrast cu nuanţa naturală a părului. Blondele vor alege să fie brunete şi invers, însă nu este o regulă. Sunt în trend perucile gri sau cele albastru-electric. În acest sezon se poartă şi perucile asimetrice, cu tăieturi geometrice, în lungimi dintre cele mai diferite”, spune Cristi Pascu.

Extensiile

“În special în luna Decembrie femeile vor să facă o schimbare de look îndrăzneaţă, ceva ce nu au făcut tot timpul anului, iar extensiile sunt o opţiune în acest sens. Doamnele cu părul scurt vor apela la extensii lungi pentru a afişa o coafură elaborată în noaptea de Revelion. Foarte multe cliente cer vopsirea părului în culori vii, astfel că nu ar fi exclus să vedem multe doamne vopsite chiar fuchsia în această perioadă”, adaugă Cristi Pascu,

Liquid Gold sau Liquid Silver

“Acest trend constă în aplicarea pe păr a unei pelicule aurii sau argintii, care se obţine prin amestecarea gelului de păr cu produse de machiaj aurii sau argintii. Se obţine astfel o pastă care se aplica de păr cu o pensulă, întocmai ca o vopsea. Arată spectaculos şi va garanta o apariţie memorabilă. Pasta se înlătura uşor la spălare”, ne informează Cristi Pascu.

Glitter

“Pentru doamnele care nu apelează la niciuna dintre variantele de mai sus, dar îşi doresc totuşi ceva nou… există glitter-ul. Puţin glitter în păr va aduce un plus de nonconformism unei coafuri clasice. În ultima perioadă asistăm la o confluenţă între cele două domenii, make-up şi hairstyle, iar rezultatele pot fi spectaculoase”, spune hairstylistul.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cristi Pascu: care sunt trendurile în tunsoare, coafură şi culoare în toamna lui 2017

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies