Vrei un fund ca asta? Uite cele 6 exercitii pe care trebuie sa le faci regulat

Vrei un fund ca asta? Uite cele 6 exercitii pe care trebuie sa le faci regulat
Vrei un fund ca asta? Uite cele 6 exercitii pe care trebuie sa le faci regulat

Multe femei au inceput sa acorde mai multa atentie posteriorului datorita noii mode aparute: fundul cat mai mare, pe stilul Kim K sau Nicki Minaj. Uite ce exercitii te ajuta sa il ai ca al lor.

1. Fandari in fata, pasul mare si usor cracanata sau fandari in spate cu piciorul in lateral cu greutati. Foloseste greutati cat mai mari, in seturi de 10-12 repetitii pe un picior. Pieptul si spatele trebuie sa fie drepte, iar genunchiul sa atinga cat mai mult pamantul.



2. Genoflexiuni sumo. Picioarele larg desfacute, varfurile indreptate cat mai in lateral. Foloseste o greutate de 10 kg (sau un bidon de 5 l de apa daca faci sport acasa).
Daca ai stepper, urca-te pe el pentru a face coborari mai ample. Fa 4 seturi de 15 repetitii.


3. Ridicari de picioare. Leaga-ti greutati cu cablu de picior (doar pentru cele care merg la sala) si du-ti piciorul in spate cat de sus poti, flexand usor genunchiul. Executa 4 seturi de 15 repetitii.

4. Ridicari de solduri (fund). Sprijina-te cu unerii de o banca sau canapea (daca lucrezi acasa) si pune-ti o greutate pe solduri (nu pe burta sau pe ovare!!!) pe care sa o tii in loc cu mana.
Tine greutatea in calcaie si ridica bazinul. Fa 4 seturi a 15 repetari cu oprire de 5 secunde la fiecare ridicare. Daca vrei intensitate mai ridicata, incearca sa iti ridici picioarele pe varfuri.

5. Cardio. Nu alergakm intregi, ci fa sprinturi de intensitate mare, mers in panta, mers pe stepper la viteze diferite, power walk. Cardio de intensitate mare este mai eficient in eliberarea celulitei asa ca opteaza pentru alternarea de 2 minute intense, 2 lejere si tot asa.


6. Mancatul. Daca vrei masa musculara buna, alege carbohidratii sanatosi si proteine multe. Ar fi bine ca la micul dejun s mananci fulgi de ovaz cu omleta de albusuri, jumatate de banana si un shake proteic.

Sursa: elitedaily.com

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies