Vreme de TOAMNA in Romania! Uite cand revine soarele!

Vreme de TOAMNA in Romania! Uite cand revine soarele!
Vreme de TOAMNA in Romania! Uite cand revine soarele!

Vremea rămâne instabilă şi răcorosă în următoarele ore, pentru ziua de astăzi fiind anunţate ploi în cea mai mare parte a ţării, cu precădere în sudul, estul şi centrul ţării, dar şi în zona montană.

Astăzi sunt aşteptate cantităţi de apă de până la 25 de litri pe metru pătrat, iar ploile vor continua şi sâmbătă, când sunt anunţate precipitaţii abundente, furtuni şi grindină.

De duminică vine soarele deasupra României. Şansele de precipitaţii sunt redus şi, chiar dacă vor mai fi ploi în sudul extrem al ţării, ele nu vor fi însemnate cantitativ.

Vestea bună de la meteorologi este aceea că temperaturile vor creşte mult începând cu duminică, maximele fiind potrivite pentru această perioadă.

Excepţie face vestul ţării, unde temperaturile vor urca chiar şi până la 27 de grade Celsius.

Meteorologii anunţă o săptămână călduroasă în cea mai mare parte a ţării, maximele prognozate fiind chiar şi de 30 de grade Celsius.

Sursa



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Prognoza meteo pe doua saptamani: ploi torentiale, schimbari de vreme si temperaturi mici!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies