Vremea de Crăciun 2018. Cum va fi pe 25 şi 26 decembrie

Vremea de Crăciun 2018. Cum va fi pe 25 şi 26 decembrie
Vremea de Crăciun 2018. Cum va fi pe 25 şi 26 decembrie

Meteorologii au anuntat cum va fi vremea de Craciun.

Meteorologii au anuntat cum va fi vremea de Craciun. Iata cate grade vor in termometre in prima si in cea de-a doua zi de Craciun, dar si ce se va intampla cu vremea in tara, la Bucuresti si la munte.

ANM Vremea in saptamana 24-31 decembrie 2018

Potrivit meteoromania.ro, valorile termice vor fi usor mai ridicate decat cele normale pentru aceasta saptamana, cu o abatere pozitiva mai accentuata in extremitatea vestica a tarii.

Cantitatile de precipitatii vor fi apropiate de cele ce ar trebui sa se inregistreze in mod normal in acest interval, pe intreg teritoriul Romaniei.

Citeste si: Ignat, 2018! Tradiţii şi superstiţii! Ce este bine să faci în această zi pentru a avea un an 2019 de vis

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Vremea de Craciun 2018. Prognoza meteo Bucuresti, 25- 26 decembrie

Potrivit vremea ido, Vremea ne face o supriza de Craciun. In Bucuresti, soarele isi va face aparitia, desi cerul este partial noros. Temperaturile mai cresc cu cateva grade fata de Ajun, astfel ca mmaximele si minimele termice se vor incadra intre 7°C si 2°C. Vantul va sufla cu 11 km/h dinspre SV pe timpul zilei si cu 7 km/h dinspre SV.

Ceata va persista, dar nu sunt conditii de ploaie sau ninsori. Temperaturile vor fi iar in scadere in a doua zi de Craciun: maxximele si minime termice scad cu doua grade Celsius, ziua sunt asteptate ploi, iar in noaptea de 26 inspre 27 decembrie va ninge in Bucuresti.

Citeste si: Horoscop COMPLET 2019! Anul care vine este MAGIC pentru trei zodii- previziuni astrale detaliate

Prognoza meteo de Craciun 2018. Temperaturi la munte, 25-26 decembrie 2018

Potrivit vremea ido, La munte, temperaturile sunt usor scazute fata de Ajun, iar ceata va persista pe intreaga zi. Temperaturile maxime si minime se vor incadra intre 5°C si -2°C. Vabtul va sufla cu 6 km/h dinspre V, pe timpul zilei si cu 7 km/h dinspre V, pe timpul noptii. Noaptea sunt asteptate ninsori, iar in a doua zi de Craciun prognoza meteo indinca o vreme mult mai rece, ninsori ziua i ger noaptea.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Horoscop COMPLET 2019! Anul acesta este MAGIC pentru trei zodii - previziuni astrale detaliate

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Ce înseamnă pentru ZODIA ta EVENIMENTUL din weekend? SUPERLUNA PLINĂ în Rac va COINCIDE cu solstițiul de iarnă! MESAJ IMPORTANT! SE ÎNTÂMPLĂ o dată la 19 ani!

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies