Vremea de joi, 21 aprilie 2022. Anunțul ANM: vremea se incalzeste!

Vremea de joi, 21 aprilie 2022. Anunțul ANM: vremea se incalzeste!
Vremea de joi, 21 aprilie 2022. Anunțul ANM: vremea se incalzeste!

Vremea de joi, 21 aprilie 2022, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general însorită

Vremea de joi, 21 aprilie 2022, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general însorită în toate zonele țării si semnificativ mai calda fata de luna martie. Per ansamblu luna aprilie se anunta o luna calda si uscata, cu temperaturi placute, ce anunta sosirea primaverii.

Cum va fi vremea de joi, 21 aprilie 2022

Astfel, în regiunea Muntenia, temperatura maximă va fi de 13/18 grade Celsius, în timp ce temperatura minima va fi de 1/6 grade Celsius.

În regiunea Dobrogea, temperatura maximă va fi de 11/18 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 5/8 grade Celsius. În regiunea Transilvania, temperatura maximă va fi de 10/17 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -4/5 grade Celsius. In regiunea Moldovei, temperatura maximă va fi de 10/18 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 1/6 grade Celsius. În regiunea Oltenia, temperatura maximă va fi de 14/19 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 1/7 grade Celsius.
În regiunea Banat, temperatura maximă va fi de 16/19 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 4/10 grade Celsius. În regiunea Crisana, temperatura maximă va fi de 14/17 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 0/8 grade Celsius. În regiunea Maramures, temperatura maximă va fi de 12/15 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 0/4 grade Celsius.

Vremea de joi, 21 aprilie 2022. Anunțul ANM: vremea se incalzeste!
Vremea de joi, 21 aprilie 2022. Anunțul ANM: vremea se incalzeste![Sursa foto: PixaBay]

Prognoza meteo pentru principalele orașe

BUCUREȘTI. În București vom avea un cer preponderent senin; temperatura maximă va fi de 17 grade ziua, în timp ce temperatura minimă va fi de 5 grade Celsius.

CONSTANȚA. Cerul în Constanta se va menține senin, temperatura maximă va fi de 15 grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de 8 grade Celsius.

BRAȘOV.

În Brașov cerul va fi preponderent senin, temperatura maximă atingând pragul de 14 grade Celsius, iar temperatura minimă de 1 grad Celsius.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

CLUJ NAPOCA. În Cluj Napoca cerul va fi preponderent senin, temperatura maximă atingând pragul de 16 grade Celsius, iar temperatura minimă de 3 grade Celsius.

CRAIOVA. În Craiova cerul va fi preponderent senin, temperatura maximă atingând pragul de 17 grade Celsius, iar temperatura minimă de 7 grade Celsius.

ARAD. În Arad cerul va fi preponderent senin, temperatura maximă atingând pragul de 17 grade Celsius, iar temperatura minimă de 7 grade Celsius.

Vremea de joi, 21 aprilie 2022. Anunțul ANM: vremea se incalzeste!
Vremea de joi, 21 aprilie 2022. Anunțul ANM: vremea se incalzeste![Sursa foto: PixaBay]

Cum va fi vremea in luna aprilie

Vremea pentru luna aprilie se previzioneaza a fi mai degraba uscata si semnificativ mai buna fata de instabilitatea lunii martie. Clima va fi suficient de generoasa astfel incat sa va imbracati lejer. Temperatura medie a lunii va fi de aproximativ 20 de grade la pranz iar dimineata de 10 grade. Aceste medii sezoniere nu vor inregistra extreme, dupa cum s-a constatat in alti ani in care Bucuresti a inregistrat o temperatura maxima de 30 de grade si una minima de 2 grade.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

In plus, mai avem puțin și ne pregătim de două mari sărbători creștine, Floriile și Sărbătoarea Paștelui. Ca în fiecare an, ne facem planuri pentru aceste două perioade. Este important să știm cum va fi vremea. Atât pe 17 aprilie, cât și pe 24 aprilie, când sărbătorim Nașterea Domnului, prognoza ANM anunță valori termice cu plus. Așa că minivacanțele din această perioadă ar putea fi cu soare. Din punct de vedere termic, în mai toată țara, vom avea valori cuprinse între 18 și 22 de grade, existând, pe alocuri, posibilitatea ca valorile termice să fie ceva mai mici, dar numai pe timpul nopții. În rest, vor fi valori pozitive, iar românii își vor putea planifica în liniște și minivacanța de Paște. 

Citeste si: Vremea de miercuri, 20 aprilie 2022. Anunțul ANM: ploi!

Citeste si: Cât mai ține vremea friguroasă

     



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

8 greșeli care îți pot strica mâncarea atunci când gătești în multicooker

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies