Vremea de joi, 22 septembrie 2022. Anunțul ANM: se incalzeste un pic!

Vremea de joi, 22 septembrie 2022. Anunțul ANM:se incalzeste un pic!
Vremea de joi, 22 septembrie 2022. Anunțul ANM:se incalzeste un pic!

Vremea de joi, 22 septembrie 2022, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general instabilă

Vremea de joi, 22 septembrie 2022, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general instabilă în toate zonele țării si plina de ploi.

Cum va fi vremea de joi, 22 septembrie 2022

Astfel, în regiunea Muntenia, temperatura maximă va fi de 13/20 grade Celsius, în timp ce temperatura minima va fi de 2/9 grade Celsius.

În regiunea Dobrogea, temperatura maximă va fi de 17/19 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 6/11 grade Celsius. În regiunea Transilvania, temperatura maximă va fi de 10/16 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 1/6 grade Celsius. In regiunea Moldovei, temperatura maximă va fi de 12/18 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 4/8 grade Celsius. În regiunea Oltenia, temperatura maximă va fi de 15/20 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 3/8 grade Celsius.
În regiunea Banat, temperatura maximă va fi de 14/18 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 4/7 grade Celsius. În regiunea Crisana, temperatura maximă va fi de 12/16 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 4/6 grade Celsius. În regiunea Maramures, temperatura maximă va fi de 11/15 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 3/6 grade Celsius.

Vremea de joi, 22 septembrie 2022. Anunțul ANM:se incalzeste un pic!
Vremea de joi, 22 septembrie 2022. Anunțul ANM:se incalzeste un pic![Sursa foto: PixaBay]

Prognoza meteo pentru principalele orașe

BUCUREȘTI. În București vom avea un cer senin; temperatura maximă va fi de 19 grade ziua, în timp ce temperatura minimă va fi de 8 grade Celsius.

CONSTANȚA. Cerul în Constanta se va menține senin, temperatura maximă va fi de 18 grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de 9 grade Celsius.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

BRAȘOV. În Brașov cerul va fi ploios, temperatura maximă atingând pragul de 11 grade Celsius, iar temperatura minimă de 6 grade Celsius.

CLUJ NAPOCA. În Cluj Napoca cerul va fi ploios, temperatura maximă atingând pragul de 13 grade Celsius, iar temperatura minimă de 4 grade Celsius.

CRAIOVA. În Craiova cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 19 grade Celsius, iar temperatura minimă de 6 grade Celsius.

ARAD. În Arad cerul va fi ploios, temperatura maximă atingând pragul de 16 grade Celsius, iar temperatura minimă de 4 grade Celsius.

Vremea de joi, 22 septembrie 2022. Anunțul ANM:se incalzeste un pic!
Vremea de joi, 22 septembrie 2022. Anunțul ANM:se incalzeste un pic![Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Cum va fi vremea in luna octombrie

Pentru luna octombrie a acestui an se previzioneaza vreme temperata, cu temperaturi mai ridicate fata de cele normale, dar si cu intervale de ploi in unele regiuni ale tarii. In aceste perioade ploioase, care pot aparea in interval scurte, de cateva ore, aversele vor aduce cantitati de precipitatii ce depasesc cantitatile medii lunare.  

Luna octombrie va debuta cu o vreme extrem de frumoasa.

Conform prognozei meteo publicate de ANM pentru aceasta perioada, temperaturile medii vor fi in general apropiate de cele normale ale perioadei. Valorile ar putea fi chiar mai ridicate in regiunile vestice si sud-estice. Daca planuiesti o vacanta, poti lua in considerare cu succes luna octombrie pentru a te plimba prin tara si a te bucura de tot ce are aceasta de oferit, pentru ca vremea va fi de partea ta.

Citeste si: Cum să-ți pregătești dressingul pentru garderoba de toamnă

Citeste si: Prognoza meteo ANM, 21- 23 septembrie 2022. Cum va continua să fie vremea în următoarele trei zile și unde sunt anunțate precipitații



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Situația pe care Bogdan a vrut să o lămurească cu Denisa în Camera Roșie. De ce s-a enervate tânăra? „Bogdan, oprește-te că te duci în alt film!”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies