Vremea de joi, 28 iulie 2022. Anunțul ANM: canicula!

Vremea de joi, 28 iulie 2022. Anunțul ANM: canicula!
Vremea de joi, 28 iulie 2022. Anunțul ANM: canicula!

Vremea de joi, 28 iulie 2022, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general insorită

Vremea de joi, 28 iulie 2022, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general insorită în toate zonele țării si extrem de calda, pana la punctul de caniculara. Vremea va continua la fel si in august si reprezinta sezonul perfect pentru vacante. Nu uita de crema de protectie solara.

Vremea de joi, 28 iulie 2022. Anunțul ANM: canicula!
Vremea de joi, 28 iulie 2022. Anunțul ANM: canicula![Sursa foto: PixaBay]

Cum va fi vremea de joi, 28 iulie 2022

Astfel, în regiunea Muntenia, temperatura maximă va fi de 28/35 grade Celsius, în timp ce temperatura minima va fi de 15/21 grade Celsius. În regiunea Dobrogea, temperatura maximă va fi de 27/34 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 19/23 grade Celsius. În regiunea Transilvania, temperatura maximă va fi de 27/34 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 10/19 grade Celsius. In regiunea Moldovei, temperatura maximă va fi de 28/33 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 15/20 grade Celsius.

În regiunea Oltenia, temperatura maximă va fi de 29/35 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 15/20 grade Celsius. În regiunea Banat, temperatura maximă va fi de 33/36 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 14/21 grade Celsius. În regiunea Crisana, temperatura maximă va fi de 29/35 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 13/22 grade Celsius. În regiunea Maramures, temperatura maximă va fi de 29/32 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 14/17 grade Celsius.

Prognoza meteo pentru principalele orașe

BUCUREȘTI. În București vom avea un cer ploios; temperatura maximă va fi de 33 grade ziua, în timp ce temperatura minimă va fi de 21 grade Celsius.

CONSTANȚA. Cerul în Constanta se va menține senin, temperatura maximă va fi de 28 grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de 21 grade Celsius.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

BRAȘOV. În Brașov cerul va fi ploios, temperatura maximă atingând pragul de 27 grade Celsius, iar temperatura minimă de 15 grade Celsius.

CLUJ NAPOCA. În Cluj Napoca cerul va fi ploios, temperatura maximă atingând pragul de 31 grade Celsius, iar temperatura minimă de 16 grade Celsius.

CRAIOVA. În Craiova cerul va fi ploios, temperatura maximă atingând pragul de 33 grade Celsius, iar temperatura minimă de 20 grade Celsius.

ARAD. În Arad cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 34 grade Celsius, iar temperatura minimă de 18 grade Celsius.

Vremea de joi, 28 iulie 2022. Anunțul ANM: canicula!
Vremea de joi, 28 iulie 2022. Anunțul ANM: canicula![Sursa foto: PixaBay]

Cum va fi vremea in luna august

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru luna august. Potrivit ANM, în intervalul 2- 30 august, vremea va fi foarte caldă, cu valori termice mai ridicate decât cele specifice perioadei, iar în unele zone valul de caniculă va persista.

Citeste si: Vremea de miercuri, 27 iulie 2022. Anunțul ANM: canicula!

Citeste si: Vremea de marti, 26 iulie 2022. Anunțul ANM: canicula!



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies