Vremea de marți, 25 august 2020. Anunțul ANM: Vin ploile!

Vreme maine
Vreme maine

Prognoza meteo de marți, 25 august 2020, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general instabilă, fiind emis un cod galben de avertizare meteorologică cu privire la instabilitatea atmosferică în anumite regiuni ale țării, precum și un cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată și cantități de apa însemnate.

Vremea de marți, 25 august 2020, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general instabilă, fiind emis un cod galben de avertizare meteorologică cu privire la instabilitatea atmosferică, valabil până la ora 23:00 în anumite regiuni ale țării, precum și un cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată și cantități de apa însemnate.

Vreme maine
Vreme maine

Cum va fi vremea marți, 25 august 2020

Astfel, în acest interval, în sud-vestul, centrul, nordul și nord-estul țării, inclusiv în zonele de munte vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, care se vor manifesta prin averse cu caracter torențial, intensificări ale vântului și descărcări electrice. Cantitățile de apă vor atinge pragul de 20-25 l/mp și pe anumite porțiuni cel de 40-50 l/mp.

În același interval, preponderent în Moldova, Transilvania, Oltenia, Carpatii Meridionali și Orientali se va înregistră o perioadă cu instabilitate atmosferică accentuată, caracterizată prin averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și grindină.

Cantitățile de apă vor atinge pragul de 30-40 l/mp și pe anumite porțiuni cel de 50-70 l/mp.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Incendiile de vegetație din California mistuiesc tot în calea lor! Au murit cel puțin 6 persoane, iar alte 100.000 au fost evacuate

Prognoza meteo pentru principalele orașe și regiuni

BUCUREȘTI. În București vom avea un cer parțial senin, temperatura maximă va fi de 32 de grade, în timp ce temperatura minimă de 19 grade Celsius.

CONSTANȚA. Cerul în Constanta se va menține senin, temperatura maxima va fi de 27 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 20 grade Celsius.

BRAȘOV. În Brașov cerul va fi variabil cu posibile averse de ploaie, temperatura maximă atingând pragul de 26 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 14 grade Celsius.

CLUJ NAPOCA. În Cluj Napoca cerul va fi variabil cu posibile averse de ploaie, temperatura maximă atingând pragul de 24 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 12 grade Celsius.

CRAIOVA. În Craiova cerul va fi variabil cu posibile averse de ploaie, temperatura maximă atingând pragul de 28 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 16 grade Celsius.

ARAD. În Arad cerul va fi mai mult variabil cu posibile averse de ploaie, temperatura maximă atingând pragul de 27 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 14 grade Celsius.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

3 motive pentru care cafeaua poate fi un aliat în dieta ta de slăbire

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies