Vremea de miercuri, 14 septembrie 2022. Anunțul ANM: revine caldura!

Vremea de miercuri, 14 septembrie 2022. Anunțul ANM: revine caldura!
Vremea de miercuri, 14 septembrie 2022. Anunțul ANM: revine caldura!

Vremea de miercuri, 14 septembrie 2022, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general instabilă

Vremea de miercuri, 14 septembrie 2022, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general instabilă în toate zonele țării si semnificativ de calda.

Cum va fi vremea de miercuri, 14 septembrie 2022

Astfel, în regiunea Muntenia, temperatura maximă va fi de 22/27 grade Celsius, în timp ce temperatura minima va fi de 12/16 grade Celsius.

În regiunea Dobrogea, temperatura maximă va fi de 22/27 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 14/20 grade Celsius. În regiunea Transilvania, temperatura maximă va fi de 20/26 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 8/18 grade Celsius. In regiunea Moldovei, temperatura maximă va fi de 24/27 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 11/17 grade Celsius. În regiunea Oltenia, temperatura maximă va fi de 22/28 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 11/16 grade Celsius.
În regiunea Banat, temperatura maximă va fi de 27/30 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 14/19 grade Celsius. În regiunea Crisana, temperatura maximă va fi de 24/29 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 13/19 grade Celsius. În regiunea Maramures, temperatura maximă va fi de 20/24 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 13/16 grade Celsius.

Vremea de miercuri, 14 septembrie 2022. Anunțul ANM: revine caldura!
Vremea de miercuri, 14 septembrie 2022. Anunțul ANM: revine caldura![Sursa foto: PixaBay]

Prognoza meteo pentru principalele orașe

BUCUREȘTI. În București vom avea un cer senin; temperatura maximă va fi de 27 grade ziua, în timp ce temperatura minimă va fi de 14 grade Celsius.

CONSTANȚA. Cerul în Constanta se va menține senin, temperatura maximă va fi de 26 grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de 18 grade Celsius.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

BRAȘOV. În Brașov cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 23 grade Celsius, iar temperatura minimă de 12 grade Celsius.

CLUJ NAPOCA. În Cluj Napoca cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 23 grade Celsius, iar temperatura minimă de 16 grade Celsius.

CRAIOVA. În Craiova cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 27 grade Celsius, iar temperatura minimă de 15 grade Celsius.

ARAD. În Arad cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 28 grade Celsius, iar temperatura minimă de 20 grade Celsius.

Vremea de miercuri, 14 septembrie 2022. Anunțul ANM: revine caldura!
Vremea de miercuri, 14 septembrie 2022. Anunțul ANM: revine caldura![Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Cum va fi vremea in luna septembrie

Pentru luna septembrie a acestui an se previzioneaza vreme foarte calda, cu temperaturi mai ridicate fata de cele normale, dar si cu intervale de ploi in unele regiuni ale tarii. In aceste perioade ploioase, care pot aparea in interval scurte, de cateva ore, aversele vor aduce cantitati de precipitatii ce depasesc cantitatile medii lunare.  

Luna septembrie va debuta cu o vreme extrem de frumoasa.

Conform prognozei meteo publicate de ANM pentru aceasta perioada, temperaturile medii vor fi in general apropiate de cele normale ale perioadei. Valorile ar putea fi chiar mai ridicate in regiunile vestice si sud-estice. Daca planuiesti o vacanta, poti lua in considerare cu succes luna septembrie pentru a te plimba prin tara si a te bucura de tot ce are aceasta de oferit, pentru ca vremea va fi de partea ta.

Citeste si: Vremea de marti, 13 septembrie 2022. Anunțul ANM: temperaturi moderate!

Citeste si: Prognoza meteo ANM, marți, 13 septembrie 2022. Vezi cum va fi vremea în București, dar și în restul țării



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Ce spune Cătălin Botezatu despre dress code și ce anume se poartă vara aceasta. „Nu întotdeauna ai bani să-ți cumperi.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Perle amuzante de la Bacalaureat 2024. Ce au scris elevii la Română, la subiectul III, la BAC 2024

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies