Vremea de miercuri, 25 mai 2022. Anunțul ANM: caldura!

Vremea de miercuri, 25 mai 2022. Anunțul ANM: caldura!
Vremea de miercuri, 25 mai 2022. Anunțul ANM: caldura!

Vremea de miercuri, 25 mai 2022, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general însorită

Vremea de miercuri, 25 mai 2022, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general însorită în toate zonele țării si semnificativ de calda incat sa ne gandim la aparitia verii. Per ansamblu luna mai se anunta o luna calda si uscata, cu temperaturi placute, ce anunta sosirea treptata a verii.

Cum va fi vremea de miercuri, 25 mai 2022

Astfel, în regiunea Muntenia, temperatura maximă va fi de 25/30 grade Celsius, în timp ce temperatura minima va fi de 12/16 grade Celsius. În regiunea Dobrogea, temperatura maximă va fi de 17/26 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 11/15 grade Celsius. În regiunea Transilvania, temperatura maximă va fi de 23/29 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 10/15 grade Celsius. In regiunea Moldovei, temperatura maximă va fi de 25/29 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 11/15 grade Celsius.

În regiunea Oltenia, temperatura maximă va fi de 26/31 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 12/17 grade Celsius. În regiunea Banat, temperatura maximă va fi de 30/32 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 12/18 grade Celsius. În regiunea Crisana, temperatura maximă va fi de 26/32 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 12/15 grade Celsius. În regiunea Maramures, temperatura maximă va fi de 24/27 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 12/15 grade Celsius.

Vremea de miercuri, 25 mai 2022. Anunțul ANM: caldura!
Vremea de miercuri, 25 mai 2022. Anunțul ANM: caldura![Sursa foto: PixaBay]

Prognoza meteo pentru principalele orașe

BUCUREȘTI. În București vom avea un cer senin; temperatura maximă va fi de 28 grade ziua, în timp ce temperatura minimă va fi de 14 grade Celsius.

CONSTANȚA. Cerul în Constanta se va menține senin, temperatura maximă va fi de 19 grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de 14 grade Celsius.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

BRAȘOV. În Brașov cerul va fi ploios, temperatura maximă atingând pragul de 27 grade Celsius, iar temperatura minimă de 13 grade Celsius.

CLUJ NAPOCA. În Cluj Napoca cerul va fi ploios, temperatura maximă atingând pragul de 27 grade Celsius, iar temperatura minimă de 15 grade Celsius.

CRAIOVA. În Craiova cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 31 grade Celsius, iar temperatura minimă de 16 grade Celsius.

ARAD. În Arad cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 31 grade Celsius, iar temperatura minimă de 15 grade Celsius.

Vremea de miercuri, 25 mai 2022. Anunțul ANM: caldura!
Vremea de miercuri, 25 mai 2022. Anunțul ANM: caldura![Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Cum va fi vremea in luna iunie

Pentru luna iunie a acestui an se previzioneaza vreme foarte calda, cu temperaturi mai ridicate fata de cele normale, dar si cu intervale de ploi in unele regiuni ale tarii. In aceste perioade ploioase, care pot aparea in interval scurte, de cateva ore, aversele vor adduce cantitati de precipitatii ce depasesc cantitatile medii lunare.  

Luna iunie va debuta cu o vreme extrem de frumoasa.

Conform prognozei meteo publicate de ANM pentru aceasta perioada, temperaturile medii vor fi in general apropiate de cele normale ale perioadei. Valorile ar putea fi chiar mai ridicate in regiunile vestice si sud-estice. Daca planuiesti o vacanta, poti lua in considerare cu succes luna iunie pentru a te plimba prin tara si a te bucura de tot ce are aceasta de oferit, pentru ca vremea va fi de partea ta.

Citeste si: Vremea de marti, 24 mai 2022. Anunțul ANM: caldura!

Citeste si: Prognoza meteo ANM 24 mai- 5 iunie 2022. Vremea în țară în următoarele două săptămâni. Vezi unde sunt anunțate temperaturi de peste 30 de grade Celsius



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Sibel Taşçıoğlu, actrita din serialul „O dragoste”, vizitează România pentru un motiv surprinzător

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies