Vremea de miercuri, 26 ianuarie 2022, anuntul ANM: ninsoare!

Vremea de miercuri, 26 ianuarie 2022, anuntul ANM: ninsoare!
Vremea de miercuri, 26 ianuarie 2022, anuntul ANM: ninsoare!

Vremea de miercuri, 26 ianuarie 2022, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general înnorată.

Vremea de miercuri, 26 ianuarie 2022, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general înnorată în toate zonele țării si deosebit de rece.

Vremea de miercuri, 26 ianuarie 2022, anuntul ANM: ninsoare!
Vremea de miercuri, 26 ianuarie 2022, anuntul ANM: ninsoare![Sursa foto: PixaBay]

Cum va fi vremea de miercuri, 26 ianuarie 2022

Astfel, în regiunea Muntenia, temperatura maximă va fi de 1/6 grade Celsius, în timp ce temperatura minima va fi de -4/-2 grade Celsius.

În regiunea Dobrogea, temperatura maximă va fi de 0/3 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -5/-2 grade Celsius. În regiunea Transilvania, temperatura maximă va fi de -4/1 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -9/-1 grade Celsius. In regiunea Moldovei, temperatura maximă va fi de 0/4 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -5/-2 grade Celsius. În regiunea Oltenia, temperatura maximă va fi de 1/6 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -6/0 grade Celsius.
În regiunea Banat, temperatura maximă va fi de 0/4 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -4/1 grade Celsius. În regiunea Crisana, temperatura maximă va fi de -1/2 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -4/-1 grade Celsius. În regiunea Maramures, temperatura maximă va fi de -4/-1 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -5/-2 grade Celsius.

Vremea de miercuri, 26 ianuarie 2022, anuntul ANM: ninsoare!
Vremea de miercuri, 26 ianuarie 2022, anuntul ANM: ninsoare![Sursa foto: PixaBay]

Prognoza meteo pentru principalele orașe

BUCUREȘTI. În București vom avea un cer preponderent senin, temperatura maximă va fi de 4 grade ziua, în timp ce temperatura minimă va fi de -7 grade Celsius.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

CONSTANȚA. Cerul în Constanta se va menține noros, temperatura maximă va fi de 2 grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de -3 grade Celsius.

BRAȘOV. În Brașov cerul va fi preponderent noros, cu sanse mari de ninsoare, temperatura maximă atingând pragul de -3 grade Celsius, iar temperatura minimă de -6 grade Celsius.

CLUJ NAPOCA. În Cluj Napoca cerul va fi preponderent noros, cu sanse mari de ninsoare, temperatura maximă atingând pragul de -1 grad Celsius, iar temperatura minimă de -6 grade Celsius.

CRAIOVA. În Craiova cerul va fi preponderent senin, temperatura maximă atingând pragul de 6 grade Celsius, iar temperatura minimă de -5 grade Celsius.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

ARAD.

În Arad cerul va fi preponderent noros, temperatura maximă atingând pragul de 0 grade Celsius, iar temperatura minimă de -3 grade Celsius.

Citeste si: Vremea de sambata, 22 ianuarie 2022, anuntul ANM: ninsoare!

                                                                                



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au rămas fără bani în vacanță. Ce au făcut cei doi soți în miez de noapte? „Nu sunt bancomate.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies