Vremea de vineri, 18 martie. Anuntul ANM: apare soarele!

vremea 18 martie 2022
Vremea de vineri, 18 martie. Anuntul ANM: apare soarele!

Vremea de vineri, 18 martie 2022, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general însorită

Vremea de vineri, 18 martie 2022, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general însorită în toate zonele țării si temperaturile se mai regleaza un pic. Iarna ne-a luat pe toti prin surprindere cu un val nou de ninsori ce a acoperit toata tara insa acest val incepe sa treaca si temperaturile incep sa revina la normal. Din fericire, aceasta masa de aer rece nu va dura decat cateva zile si, peste aproximativ o saptamana, temperaturile vor creste si vom putea spera la aparitia primaverii.

Vremea de vineri, 18 martie. Anuntul ANM: apare soarele!
Vremea de vineri, 18 martie. Anuntul ANM: apare soarele![Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Horoscop 18 Martie 2022. Află ce zodie se va implica într-un proiect profitabil

Cum va fi vremea de vineri, 18 martie 2022

Astfel, în regiunea Muntenia, temperatura maximă va fi de 2/7 grade Celsius, în timp ce temperatura minima va fi de -8/-2 grade Celsius. În regiunea Dobrogea, temperatura maximă va fi de -2/4 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -7/-4 grade Celsius.

În regiunea Transilvania, temperatura maximă va fi de 1/9 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -14/-4 grade Celsius. In regiunea Moldovei, temperatura maximă va fi de 2/7 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -8/-3 grade Celsius. În regiunea Oltenia, temperatura maximă va fi de 3/8 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -9/-2 grade Celsius. În regiunea Banat, temperatura maximă va fi de 4/8 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -9/-3 grade Celsius.
În regiunea Crisana, temperatura maximă va fi de 3/9 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -9/-1 grade Celsius. În regiunea Maramures, temperatura maximă va fi de 5/8 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -9/-5 grade Celsius.

Prognoza meteo pentru principalele orașe

BUCUREȘTI. În București vom avea un cer senin; temperatura maximă va fi de 7 grade ziua, în timp ce temperatura minimă va fi de -4 grade

Celsius.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

CONSTANȚA. Cerul în Constanta se va menține senin, temperatura maximă va fi de 1 grad Celsius, iar temperatura minimă va fi de -2 grade Celsius.

BRAȘOV. În Brașov cerul va fi preponderent senin, temperatura maximă atingând pragul de 1 grad Celsius, iar temperatura minimă de -8 grade Celsius.

CLUJ NAPOCA. În Cluj Napoca cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 7 grade Celsius, iar temperatura minimă de -4 grade Celsius.

CRAIOVA. În Craiova cerul va fi preponderent senin, temperatura maximă atingând pragul de 7 grade Celsius, iar temperatura minimă de -3 grade Celsius.

ARAD. În Arad cerul va fi preponderent senin, temperatura maximă atingând pragul de 9 grade Celsius, iar temperatura minimă de -3 grade Celsius.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Vremea de vineri, 18 martie. Anuntul ANM: apare soarele!
Vremea de vineri, 18 martie. Anuntul ANM: apare soarele![Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Horoscop 19 Martie 2022. Află ce zodie își testează capacitățile

Cum va fi vremea in luna martie

Temperaturile vor fi mai scazute fata ce cele normale pentru aceasta perioada a anului si primavara isi va intra in drepturi abia incepand cu jumatatea lunii martie, conform prognozei care a fost realizata pentru o perioada de 4 saptamani de catre Administratia Nationala de Meteorologie. Astfel, pana pe 15 martie, temperaturile medii vor fi mai coborate decat cele normale pentru acest interval, in toate regiunile, dar mai ales in jumatatea estica a tarii. Cantitatile de precipitatii vor fi insemnate la nivelul intregii tari, in special in zonele montane. Incepand cu 20 martie, mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice perioadei, pe intreg teritoriul Romaniei.

Citeste si: Vremea de joi, 17 martie. Anuntul ANM: vreme instabila!

Citeste si: Prognoza meteo. Cum va fi vremea azi                                      



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

8 greșeli care îți pot strica mâncarea atunci când gătești în multicooker

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies