Vremea de vineri, 25 martie 2022. Anunțul ANM: vine primavara!

Vremea de vineri, 25 martie 2022. Anunțul ANM: vine primavara!
Vremea de vineri, 25 martie 2022. Anunțul ANM: vine primavara!

Vremea de vineri, 25 martie 2022, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general însorită

Vremea de vineri, 25 martie 2022, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general însorită în toate zonele țării si temperaturile se regleaza considerabil. Iarna ne-a luat pe toti prin surprindere cu un val nou de ninsori ce a acoperit toata tara insa acest val incepe sa treaca si temperaturile incep sa revina la normal. Ne vom bucura in acest sfarsit de martie de zile calduroase si vom putea integra in vietile noastre activitati de relaxare de genul plimbarilor in parc, multumita zilelor insorite.

Cum va fi vremea de vineri, 25 martie 2022

Astfel, în regiunea Muntenia, temperatura maximă va fi de 8/17 grade Celsius, în timp ce temperatura minima va fi de -3/1 grade Celsius. În regiunea Dobrogea, temperatura maximă va fi de 7/11 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 0/3 grade Celsius. În regiunea Transilvania, temperatura maximă va fi de 6/15 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -8/1 grade Celsius.

In regiunea Moldovei, temperatura maximă va fi de 8/12 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -3/1 grade Celsius. În regiunea Oltenia, temperatura maximă va fi de 12/19 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -3/2 grade Celsius. În regiunea Banat, temperatura maximă va fi de 13/17 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -2/4 grade Celsius. În regiunea Crisana, temperatura maximă va fi de 11/16 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -3/6 grade Celsius.
În regiunea Maramures, temperatura maximă va fi de 12/15 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -4/0 grade Celsius.

Vremea de vineri, 25 martie 2022. Anunțul ANM: vine primavara!
Vremea de vineri, 25 martie 2022. Anunțul ANM: vine primavara![Sursa foto: PixaBay]

Prognoza meteo pentru principalele orașe

BUCUREȘTI. În București vom avea un cer instabil; temperatura maximă va fi de 16 grade ziua, în timp ce temperatura minimă va fi de 1 grad Celsius.

CONSTANȚA.

Cerul în Constanta se va menține instabil, temperatura maximă va fi de 9 grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de 3 grade Celsius.

BRAȘOV. În Brașov cerul va fi instabil, temperatura maximă atingând pragul de 9 grade Celsius, iar temperatura minimă de -3 grade Celsius.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

CLUJ NAPOCA. În Cluj Napoca cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 14 grade Celsius, iar temperatura minimă de 1 grad Celsius.

CRAIOVA. În Craiova cerul va fi preponderent senin, temperatura maximă atingând pragul de 18 grade Celsius, iar temperatura minimă de 1 grad Celsius.

ARAD. În Arad cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 18 grade Celsius, iar temperatura minimă de 1 grad Celsius.

Vremea de vineri, 25 martie 2022. Anunțul ANM: vine primavara!Vremea de vineri, 25 martie 2022. Anunțul ANM: vine primavara!
Vremea de vineri, 25 martie 2022. Anunțul ANM: vine primavara![Sursa foto: PixaBay]

Cum va fi vremea in luna martie

Temperaturile au fost mai scazute fata ce cele normale pentru aceasta perioada a anului si primavara isi va intra in drepturi abia incepand cu jumatatea lunii martie, conform prognozei care a fost realizata pentru o perioada de 4 saptamani de catre Administratia Nationala de Meteorologie. Astfel, pana pe 15 martie, temperaturile medii au fost mai coborate decat cele normale pentru acest interval, in toate regiunile, dar mai ales in jumatatea estica a tarii.

Incepand cu 20 martie, mediile valorilor termice au inceput sa se situeze peste cele specifice perioadei, pe intreg teritoriul Romaniei.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

Citeste si: Știi cum să te îmbraci mâine? Descoperă prognoza meteo din 24 martie 2022. Anunțul ANM: temperaturi placute!

Citeste si: Vremea de Florii 2022. Anunțul meteorologilor

                                                                           

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Rețeta de tartă cu cremă de migdale și pere a Gabrielei Cristea: „O să fie o nebunie, credeți-mă pe cuvânt.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

De câți bani are nevoie Oana Roman lunar pentru a trăi decent? „Eu cu banii pe care îi câștig acum în România, mi-aș face mai multe fițe la Cannes decât fac la București.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies