Vremea. Prognoza meteo în luna mai. Se schimbă vremea!

vremea, prognoza meteo, vremea in luna mai, prognoza meteo in luna mai, se schimba vremea
vremea, prognoza meteo, vremea in luna mai, prognoza meteo in luna mai, se schimba vremea

Vremea. Administrația Națională de Meteorologie a anunțat prognoza meteo pentru luna mai. Se schimbă vremea, temperaturile sunt în scădere.

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat prognoza meteo pentru luna mai și a prevăzut schimbări bruște, extrem de mari, la nivelul întregii țări. Nu numai că temperaturile vor fi într-o continuă scădere, dar ploile își vor face apariția în majoritatea regiunilor țării încă de la începutul lunii.

Citeste si: Anunț de ultimă oră! Specialiștii OMS au făcut anunțul, vom avea mai multe valuri de coronavirus!

Specialiști ANM au avertizat că temperaturile vor fi mai mici decât normalul perioadei, până la jumătatea lunii, dar că apoi vor începe să crească treptat, apropiindu-se de normele înregistrate în luna mai.

Cum va fi vremea în luna mai? Temperaturile sunt în scădere

Prognnoza meteo luna mai. Încă din primele zile ale lunii mai, cerul va fi noros, în mare parte, iar vremea va fi mai rece decât normalul perioadei și decât temperaturile înregistrate la finalul lunii aprilie.

În nord și nord-est se vor înregistra cele mai mari schimbări și scăderi de temperatură, iar ploile își vor face apariția în întreaga țară. În sudul și centrul țării vom avea parte de descărcări electrice iar, izolat, poate apărea și grindina. În luna mai, maximele nu vor depăși 23 de grade Celsius, iar minimele 10 grade.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

vremea, prognoza meteo, vremea in luna mai, prognoza meteo in luna mai, se schimba vremea
vremea, prognoza meteo, vremea in luna mai, prognoza meteo in luna mai, se schimba vremea

Citeste si: Vreme capricioasă în luna mai: frig și ploi torențiale

Prognoza meteo în luna mai

La începutul lunii, în prima săptămână, temperaturile vor fi mai mici decât normele prevăzute la începutul lunii a cincea, cele mai mari diferențe termice fiind înregistrate în zonele de munte și cele intracarpatice. Va ploua considerabil în regiunile centrale, estice și sud-estice, local, iar în vest, nord-vest și sud-vest seceta își va face simțită prezența, în continuare.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

În cea de-a doua săptămână a lunii mai, temperaturile vor fi în creștere în toate regiunile, cele mai mari valori înregistrându-se în regiunile din sudul și sud-vestul țării.

De asemenea, în nordul extrem al României, ploaia va continua să cadă, în timp ce în restul regiunilor, cantitatea de precipitații va fi deficitară, ce mai mare lipsă resimțindu-se în special în zonele montane.

Penultima săptămână a lunii mai aduce cu sine temperaturi apropiate de normalul perioadei( 18-25 mai), iar regimul pluviometric va rămâne deficitar în mai toate zonele. La finalul lunii, în ultima săptămână, mediile temperaturilor vor fi mai mari decât cele specifice intervalului în sud, iar în restul regiunilor se păstrează aproape de valorile normale.

Pentru acest interval, cantitățile de precipitații se vor apropia de normal în majoritatea țării, rămânând deficitare în vest.

Citeste si: Horoscop. Ele sunt zodiile care vor fi împreună pentru totdeauna și vor fi fericite până la adânci bătrâneți



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Școlile, închise și în toamnă?! Ministrul Educației: „Un moment de criză...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies