Vulpița a plecat din București și s-a întors la părinții săi! Ce a decis tânăra

Vulpița a plecat din București și s-a întors la părinții săi! Ce a decis tânăra
Vulpița a plecat din București și s-a întors la părinții săi! Ce a decis tânăra

Vulpița a plecat din București și s-a întors la părinții săi. Ce a decis tânăra, după ce luni de zile s-a certat cu soțul său, Viorel Stegaru.

Vulpița nu mai vrea să audă de Viorel, după ce s-au certat ca la ușa cortului în ultimele săptămâni. Cei doi au renunțat la verighetă și sunt la un pas de divorț. Tânăra s-a întors la Blegești, la familia sa.

După luni de zile de certuri și împăcări, Vulpița a luat atitudine și a decis să pună punct relației. Tânăra este sătulă de scandaluri și de reproșurile pe care le primește din partea soțului său gelos.

Citeste si: Incredibila transformare a Vulpiței. Cum arată Viorica de la Blăgești machiată, nu ai fi recunoscut-o niciodată! Avem imaginile exclusive

Viorel Stegaru a fost de-a dreptul șocat de această veste și și-a exprimat nemulțumirea.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Vulpița a uitat complet de Viorel. Cum se distrează Veronica, după despărțirea de soțul ei: „Și-mi place si mie. Tare îmi place”

Vulpița a plecat din București și s-a întors la părinții săi! Ce a decis tânăra
Vulpița a plecat din București și s-a întors la părinții săi! Ce a decis tânăra

„N-o mai interesează că are soacră care are grijă de copil, nu o mai interesează nimic. Hai că nu scap eu de ea cu una cu două. Zicea taică-su că eu sunt vinovat. Nu a învățat nimic. Nu mă credea nimeni. Să-și amintească cine a ajutat-o când i-a fost mai greu. Să-și cearcă scuze în fața mea.

Citeste si: Vulpița, bătută crunt de Viorel?! Scene șocante în culise!

Trebuia să bag divorț de prima dată, să se ducă. Nu mai ascult nimic, m-a luat de prost. Numai minciuni știe să spună.”, a declarat Viorel, la Acces Direct, după ce a aflat că a fost părăsit, dezvăluind că îi pare extrem de rău că nu a divorțat imediat ce a aflat că a fost înșelat.

Vulpița și-a revăzut familia

Vulpița a fugit acasă la mama ei, în Blăgești, după certurile necontenite cu soțul ei.

Veronica și-a revăzut familia și au sărbătorit împreună ziua de naștere a fratelui ei mai mic. La plecare, Vulpița a decis să o ia la București și pe sora sa mai mică și să locuiască împreună.

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Incredibila transformare a Vulpiței. Cum arată Viorica de la Blăgești machiată, nu ai fi recunoscut-o niciodată! Avem imaginile exclusive

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies