Vulpița și Viorel, protagoniștii unui moment șocant atunci când și-au revăzut copilul! Ce a făcut socrul tinerei în fața camerei

Vulpița și Viorel, alergați cu pietre de tatăl bărbatului
Vulpița și Viorel, alergați cu pietre de tatăl bărbatului

Tinerii care au devenit cunoscuți în întreaga țară datorită poveștii lor au fost protagoniștii unui moment halucinant, care a fost filmat.

După mai multe luni în care au stat departe de fetița lor, Viorel și Vulpița au mers la Blăgești pentru a o vedea pe Maria. Cei doi au avut parte de o primire șocantă din partea părinților lui Viorel.

Încărcați cu cadouri, Viorel Stegaru și Vulpița au plecat către satul în care locuiesc părinții bărbatului pentru a o revedea pe micuța în grija cărora au lăsat-o atunci când au venit la București pentru a cunoaște celebritatea.

Vulpița și Viorel nu ar mai fi dat prin comuna de baștină din decembrie, atunci când a avut loc prima apariție la televizor, iar venirea lor în sat i-a înfuriat cumplit pe vecinii lor, dar și pe tatăl lui Viorel.

Citeste si: Vulpița, abuzată tocmai de Viorel. Veronica a izbucnit în lacrimi. „Mă toacă”

În momentul în care și-a văzut mama, fetița a fugit imediat în brațele ei, iar bucuria pe care au simțit-o toți trei în momentul reîntâlnirii a fost de nedescris.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

”O iubesc”, a scris Veronica în dreptul imaginii.

Vulpița și Viorel, alergați cu pietre de tatăl bărbatului
Vulpița și Viorel, alergați cu pietre de tatăl bărbatului

Însă nu toată lumea a fost fericită de această vizită. Domnul Dumitru, tatăl lui Viorel, a recurs la un gest greu de imaginat. Bărbatul a început să o alerge pe Veronica și pe operatorul care îi filma, cu pietre.

“Dacă o prind de data asta, chiar că o tund”, a strigat Dumitru Stegaru, socrul Vulpiței, în timp ce arunca spre ea și spre Viorel cu pietre, pe ulițele din Blăgești.

Mirela Vaida, șocată de imagini

Vulpița și Viorel, alergați cu pietre de tatăl bărbatului
Vulpița și Viorel, alergați cu pietre de tatăl bărbatului

Acest gest a șocat-o inclusiv pe Mirela Vaida, care a reacționat. Prezentatoarea de la Acces Direct a fost în stare de șoc să vadă de ce poate fi în stare socrul Vulpiței, mai ales în contextul în care intențiile Veronicăi și ale lui Viorel au fost unele

dintre cele mai bune și mai frumoase, față de fiica pe care o au împreună.

„Dacă piatra aruncată de domnul Dumitru nimerea în capul cameramanului, ce se întâmpla?” a spus Mirela Vaida, extrem de dezamăgită de cele întâmplate la Blăgești.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Jador, declaraţie uluitoare despre Maria Constantin! "Nu puteam să nu remarc..."

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies