Vulpița, trădată pe față de Rafaelo în urmă cu câteva zile! Cine este femeia care l-a făcut să stea numai lângă ea la un botez?

vulpița, trădată de rafaelo
vulpița, trădată de rafaelo

Vulpița, trădată pe față de Rafaelo în urmă cu câteva zile! Cântărețul s-a dus la un botez și a stat numai în compania unei foste colege de la Puterea dragostei

Vulpița, trădată pe față de Rafaelo! UItimele zile au fost extrem de grele pentru deja celebriii Viorica și Viorel de la Blăgești. Mărul discordiei, ca de fiecare dată...cine altul decât Rafaelo, cântărețul care a scos deja câteva melodii cu Vulpița, și...se pare, nici ca femeie nu îi este indiferentă.

De altfel, lucrul acesta a fost evident pentru soțul Vulpiței, care, în emisiune, a lansat un atac dur la adresa lui Rafaelo, fără să îi pese că totul este transmis în direct.

Viorel de la Blăgești l-a făcut praf pe cântăreț și l-a acuzat că s-a folosit de faima lui și a nevestei, pentru a ajunge să fie urmărit pe internet.

Citeste si: Blestemul asistentelor TV! Emily Burghelea nu e prima victimă! Bătute, umilite în public și abuzate în direct!

vulpița, trădată de rafaelo
vulpița, trădată de rafaelo

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Vulpița, trădată pe față de Rafaelo!   Poate tocmai de aceea bărbatul încornorat a și aruncat zarurile pe masă. ”Dacă nu era Vulpița cu prima piesă, eu cu a doua piesă și apoi iar Vulpița cu a treia piesă, nu știa nimeni de individul ăsta”, a izbucnit Viorel, după ce piesa pe care Rafaelo a lansat-o cu Vulpița a ajuns la patru milioane de vizualizări pe YouTube în timp record.

Citeste si: Vulpița, bătută de Viorel! „A intrat plângând la machiaj”

vulpița, trădată de rafaelo
vulpița, trădată de rafaelo

Vulpița, trădată pe față de Rafaelo! „Băi, ambalatorule, cine te crezi? Nu îți permit să vorbești așa”

Vulpița, trădată pe față de Rafaelo! Pe de altă parte, nici Rafaelo nu a suportat să audă din gura lui Viorel că tot succesul lui se datorează colaborărilor cu el și cu Veroniaca, și, cum era firesc, i-a aruncat cuvinte grele, și tot în direct, să îl audă toată lumea.

„Băi, ambalatorule, cine te crezi? Nu îți permit să vorbești așa, băi necunoscutule! Eu eram bine înainte să vin aici, tu erai nimic”, a spus cântărețul, acestea fiind doar o parte de jignirile pe care el i le-a adus bărbatului din Blăgești, care, așa cum spuneam, vede între soția lui și Rafaelo o relație mai mult decât profesională.

Citeste si: Viorel varsă lacrimi amare, după ce Vulpița l-a acuzat de violență. Supus la un test poligraf, soțul Veronicăi a cedat: „O să plătească cu vârf și îndesat”

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

vulpița, trădată de rafaelo
vulpița, trădată de rafaelo

Vulpița, trădată pe față de Rafaelo! Ce s-a întâmplat la botezul soților Zănoagă cu cântărețul

Vulpița, trădată pe față de Rafaelo! Dacă Viorel de la Blăgești simte că situația îi scapă de sub control, ei bine, Viorica ar trebui să fie mai atentă la pașii pe care îi face în relația cu artistul. Acesta este cunoscut ca un adevărat crai și nu îi pasă atunci când calcă pe cadavre în relațiile sentimentale.

Drept dovadă, în plin scandal amoros cu soțul Vulpiței, lui nu i-a păsat mai deloc și, sâmbăta trecută, la botezul soților Zănoagă, a stat foarte mult alături de...Raluca Munte, fosta sa colegă de la Puterea dragostei. Rafaelo i-a făcut complimente și a vorbit cu ea aproape toată seara, apoi, și-a mai îndreptat atenția și către Ștefania, o altă fată frumoasă și..singură, participantă în show.

Citeste si: Vulpița l-a părăsit pe Viorel! Cu cine trăiește acum tânăra din Blăgești? Vestea care a șocat-o pe Mirela Vaida

vulpița, trădată de rafaelo
vulpița, trădată de rafaelo
Vulpița, trădată pe față de Rafaelo! Ce spune și Simona de la Puterea dragostei! ”Eu sunt nevasta, tu amanta”. 

Vulpița, trădată pe față de Rafaelo!  Mai mult decât atât, o altă, o altă femeie face dezvăluri despre cântăreț. Într-un vlog transformat mai mult în confesiune, Simona Braboveanu, fosta concurentă Puterea Dragostei discută cu Rafaelo despre săruturi furate pe ascuns, iubire și amante. După ce au depănat mai multe amintiri, povestind chiar un sărut secret ce a avut loc în casa Puterea Dragostei, Simona îi adresează Vulpiței mai multe cuvinte ce dau de bănuit: ” Eu sunt nevasta, tu amanta”. Aceste secrete scoase la iveală de Simona șochează și mai mult și nu fac decât să întărească suspiciunile deja existente cu privire la o posibilă relație secretă între Vulpița și fostul concurent Puterea Dragostei.( Citeste si: Relația Vulpița-Rafaelo: Simona de la Puterea Dragostei face afirmații incredibile)



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Vulpița l-a părăsit pe Viorel! Cu cine trăiește acum tânăra din Blăgești? Vestea care a șocat-o pe Mirela Vaida

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies