„Vulturii” Victor Slav si Catalin Cazacu se alatura juriului “Bravo, ai stil!”, in aceasta saptamana! “Vom fi intransigenti”

„Vulturii” Victor Slav si Catalin Cazacu se alatura juriului “Bravo, ai stil!”, in aceasta saptamana!  “Vom fi intransigenti”
„Vulturii” Victor Slav si Catalin Cazacu se alatura juriului “Bravo, ai stil!”, in aceasta saptamana! “Vom fi intransigenti”

De saptamana aceasta, doua vedete debordand de energie se alatura juratilor emisiunii “Bravo, ai stil!”.

Victor Slav si Catalin Cazacu isi vor face maine aparitia, in cadrul cadrul indragitului show de fashion, “Bravo, ai stil!”, ca jurati cu drepturi depline.

Pe parcursul intregii saptamani, si in Gala, cei doi vulturi de noapte vor “trasa”, alaturi de juratii emisiunii Maurice Munteanu, Raluca Badulescu si Catalin Botezatu, soarta concurentelor care aspira la titlul de Cea mai stilata femeie din Romania, din cadrul “Bravo, ai stil!”.

Citeste si: Anca Sigartău, diagnosticul care a şocat-o: ”O boală în care ți se dă un an de zile să trăiești”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Primiti cu bratele deschise, atat de catre colegii de platou, cat si de catre concurente, Victor si Catalin sunt gata sa imparta, sau sa ia stelute, celor 9 concurente.

“Astazi sunteti doi intr-unul si trebuie sa va sfatuiti pentru fiecare steluta pe care o oferiti pentru ca veti da o singura steluta fetelor”, ii informeaza Ilinca Vandici.

“Vom fi intransigenti”, transmit Vulturii.

Cum se vor descurca “vulturii” Victor Slav si Catalin Cazacu in postura de jurati, in cadrul celui mai indragit show de fashion din Romania, aflati maine, de la ora 22:00, intr-o noua editie “Bravo, ai stil!”.

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Anca Sigartău, diagnosticul care a şocat-o: ”O boală în care ți se dă un an de zile să trăiești”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Rutina de îngrijire a pielii în 10 pași: secretul frumuseții coreenelor

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies