Weekend plin de emotii pentru Bursucu!

Weekend plin de emotii pentru Bursucu!
Weekend plin de emotii pentru Bursucu!

Indragitul prezentator de la Kanal D a fost nas de botez pentru prima oara

Bucurie fara margini pentru Bursucu, prezentatorul emisiunii "Roata Norocului", si pentru logodnica sa, Andreea. Sambata aceasta, cei doi au crestinat o fetita care a primit numele de Amira Teodora.

A fost un weekend plin de emotie si bucurie in familia celebrului prezentator de la Kanal D, cu atat mai mult cu cat este pentru prima oara cand acesta devine parintele spiritual al unui copil.

Slujba de botez a avut loc in acest weekend, la biserica Adormirea Maicii Domnului din Constanta.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

"A fost totul foarte emotionant, mai ales slujba de la biserica. Pentru noi a fost o onoare sa o crestinam pe micuta Amira Teodora. Petrecerea a fost minunata, iar oamenii s-au distrat pana la cinci dimineata.
A fost o atmosfera cu adevarat speciala", a declarat emotionat Bursucu.
Andreea, frumoasa logodnica a cunoscutului prezentator, a fost si ea fericita sa se implice cu tot sufletul in evenimentul atat de special. A ales cu mare grija trusoul bebelusului pentru botez si a urmat toate datinile crestine specifice ceremoniei.

Si cele doua fiice ale cuplului, Alesia si micuta Anays, au fost, de asemenea,  in centrul atentiei, indeplinindu-si "indatoririle" cu seriozitate.

Bursucu a profitat din plin de atmosfera relaxata, mai ales ca in curand va reveni pe platourile de filmare de la “Roata Norocului”, alaturi de colega sa de emisiune, Ana -Maria Barnoschi.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies