Weekendul de 1 mai il petrecem in Bucuresti, in parcul Gradina Icoanei, la Gradina cu Artisti de primavara

Weekendul de 1 mai il petrecem in Bucuresti, in parcul Gradina Icoanei, la Gradina cu Artisti de primavara
Weekendul de 1 mai il petrecem in Bucuresti, in parcul Gradina Icoanei, la Gradina cu Artisti de primavara

Tuturor celor care nu pleacă din oraş spre mare, munte sau alte destinaţii în mini-vacanţa de 1 mai, în weekendul 29 – 30 aprilie le dăm întâlnire la cel mai relaxat şi relaxant mini-festival urban de la firul ierbii, Grădina cu Artişti, din parcul Grădina Icoanei.

Ne propunem să ne reintrăm în ritm, să dăm jos din straturi şi din moleşeală şi să ieşim în aer liber pentru o doză de verde, soare şi aer curat împreună cu familia şi prietenii, într-un weekend prelungit cu aer de vacanţă exact în mijlocul oraşului.

Sâmbătă, 29 aprilie, exact după prânz, la 13:30, plănuim să vă trezim cu un workshop de percuţie cu djembe (tobe africane), tamburine, maracas, oceandrum şi multe alte minuni de zornăit, lovit şi zăngănit susţinut de Jean-Baptiste Manitou şi Ana Maria Arlequin, maeştri şamani ai Metodei Totem.

Duminică, 30 aprilie,  vom avea un concurs de Cards against Humanity susţinut de prietenii noştri de la Creative Board Gaming, unde ne vom întrece la cel mai popular joc între prieteni iar combinaţiile dintre situaţii vor garanta distracţia tuturor participanţilor. Tot cu joc,  în ambele zile, de la 11:00 la 13:00, îi aşteptăm pe cei mari şi mici la şah cu piese gigant adus de Profu’ de Şah.

Şi, pentru că intrăm în al şaptelea an de când la Grădina cu Artişti am scos artizanii în stradă, pregătim târg mare cu 50 de meşteri pricepuţi care ne aduc haine, accesorii felurite, decoraţiuni, jucării, turtă dulce delicioasă, îngheţată şi multe alte lucruşoare de purtat, de gustat, de oferit în dar sau de luat acasă.

Nu îi chemăm doar să îşi expună comorile dar să ne arate şi din secretele manufacturării aşa că vă aşteaptă multe ateliere pentru cei mici şi mari: de ceramică cu Ch'artist- Paint Your Own

Pottery Studio, de desen cu Legendele Dacilor (susţinut de Mihai Grăjdeanu)şi  Asociaţia-Editura Istoria Artei, decoupage şi go cu Igloo after-school  şi de decoraţiuni cu flori din hârtie colorată şi personaje din linguri cu Asociaţia Culturală Sarang Hangug.

În zona de lounge puteţi lenevi pe perne unde iarba creşte, puteţi savura o cafea aromată şi vă mai provocăm cu tatuaje temporare cu henna şi codiţe colorate cu aţă făcute de fetele de la Artizane.

Tot aici, duminică sunt de făcut poze pe magnet cu Memories Fairy care garantat vă vor umple frigiderul cu cele mai dragi amintiri.

Ca de obicei, prietenii noştri de la Dog Rescue România vin cu căţei şi pisici de cunoscut, iubit şi adoptat iar Fundaţia Visul Luanei şi Wilderness Research and Conservation ne vor învăţa ce trebuie să facem când găsim animale cu care nu sunt obişnuiţi.

Anul acesta susţinem din nou cele 4 grădiniţe şi biblioteca comunală din Ştefăneşti, com. Rociu, jud. Argeş cu jucării, rechizite şi cărţi pentru copii aşa că aşteptăm să fiţi darnici şi să le oferim micuţilor cele necesare cu care să se joace şi să fie creativi şi, mai ales cu care să călătorească în gând.

Se vor mai găsi în Grădina de primăvară expoziţie de la Andreea Angheluţă Atelier şi standul comunităţii Work at Home Moms România, unde puteţi afla cum vă gestionaţi impulsurile creatoare când familia creşte.

Şi, în restul timpului, tot parcul vă stă la dispoziţie pentru picnic şi relaxare aşa că luaţi o pătură, un coş cu bunătăţi, copiii, căţelul şi prietenii şi haideţi la Grădina cu Artişti!

Programul este 10:00 – 20:00 iar intrarea la toate evenimentele Grădinii cu Artişti este liberă.

Anul acesta vă aşteptăm la patru ediţii: Grădina de Primăvară (29 – 30 aprilie), Târgul de Moşi (20 – 21 mai), Sânzienele (24- 25 iunie), Sărbătoarea Recoltei (16 – 17 septembrie).

Programul complet al Grădinii de primăvară îl găsiţi pe pagina de Facebook Grădina cu Artişti( https://www.facebook.com/GradinaCuArtisti/) şi pe site-ul http://gradinacuartisti.ro/.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Anamaria Prodan a facut senzatie la un eveniment monden cu o pereche de bascheti de 1200 de euro!!! Intreaga tinuta a costat o avere

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies