WOW! Adela Popescu, petrecere surpriza inainte de nunta! Au dus-o la "locul faptei" legata la ochi!

WOW! Adela Popescu, petrecere surpriza inainte de nunta! Au dus-o la
WOW! Adela Popescu, petrecere surpriza inainte de nunta! Au dus-o la "locul faptei" legata la ochi!

Surpriza de proportii, zilele trecute, pentru Adela Popescu. Dana Rogoz, buna sa prietena si, totodata, colega de scena i-a organizat petrecerea burlacitelor fara stirea sa.

Pe scurt, Adela Popescu a fost “luata” pe sus, legata la ochi si dusa intr-o locatie secreta unde se stransesera toate prietenele apropiate ale ei, gasca fetelor organizandu-i o petrecere secreta de pomina si cum nu s-a mai vazut.

 

Intr-o postare pe blogul personal, actrita Adela Popescu povesteste pe larg cum s-a intamplat sa aterizeze la ultima sa petrecere "de fete" inainte de a se casatori cu Radu Valcan.
Adela Popescu povesteste ca se intorsese in Bucuresti de la Constanta si urma sa se intalneasca in seara respectiva cu Dana Rogoz.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

 

“Ajung acasa si Dana intra, ma scaneaza si imi spune: hai mai repede, ca trebuie sa ajungem intr-un loc. Ma prind instant despre ce e vorba si o rog sa ma astepte sa imi pun si eu un fond de ten pe fata.

Imi raspunde ca suntem in intarziere si ca nu mai am cum. Iesim din casa, ma leaga la ochi si ma urca intr-o masina. Uuuuu! Super incitant!:))) Mergem si mergem si mergem si tot mergem. Mi-am facut in cap tone de scenarii. Si iata ca vine primul indiciu: „Stii, Adeluca, Fifi a sarit cu parasuta”! Moment in care imi simt inima inghetata! Incep sa tremur, palmele imi transpirasera, barba aproape mi se inclestase.
Danaaa, te implor sa nu imi faci asta! Dana, nu sar! Dana, eu de pe pamant nu ma dau jos! Dana, ma distrugi! Eram in pragul unui atac de panica.

Se opreste masina in sfarsit si ma roaga sa cobor. Cei 50 de metri pana la destinatie au fost extrem de lungi pentru ca am fost dusa acolo mai mult trasa. Imaginea privita din afara era cel putin caraghioasa.

Eu trasa spre un lac impotriva vointei mele,legata la ochi si urland „Nu, Dana, te rog, nu imi face asta”!:)))))

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Surpriza insa a fost de proportii.

Mi-am dat esarfa jos de la ochi si in jurul meu erau Ionuca, verisoara mea, Corina Hera si Alina Chivulescu pe malul lacului din Buftea. Acolo unde ne-am cunoscut toate si unde mai mult de 10 ani din viata nostra am muncit. Eram atat de fericita si nostalgica. Planul era sa facem cate o fotografie in fiecare loc in care am filmat un proiect. Si am facut ceva:))) Spre final erau deja blurate caci si sticla de roze se golea.
:)

Ne-am urcat in masina care m-a adus si am pornit catre urmatoarea surpriza. Am ajuns in Herastrau intr-un loc super frumos acolo unde „Surpriza” ma asteptau celelalte prietene ale mele: Ivona, Maria Costas, Stefanita, Liviuca, Andreea, Nadina, Carmen Tanase, Elvira Deatcu. Toate aveau pe cap coronite de ingerasi si in jurul lor, ca niste adevarate castigatoare de miss, esarfe pe care scria pe rand: #domnisoaraadela il iubeste pe Ciu/ pe Radu/ sarmalele/Susaniul/New York/familia/ expresia „iti faci treaba”, etc.
Super funny! Dupa ce ne-am facut putin de ras prin Centrul Vechi si Club Control, am sfarsit ce-am inceput la un restaurant non-stop mancand pastrama de oaie cu mamaliguta si mujdei, caci sarmale nu aveau”, povesteste Adela Popescu pe blogul personal, unde a atasat o serie de fotografii realizate la petrecerea burlacitelor.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies