WOW sau BAU-BAU? Iulia Albu a dat verdictul: ”Este un exemplu clar de cum să te îneci în propriul sacou! N-ar trebui să poarte aşa ceva niciodată!” Cine e vedeta care a gafat

WOW sau BAU-BAU? Iulia Albu a dat verdictul: ”Este un exemplu clar de cum să te îneci în propriul sacou! N-ar trebui să poarte aşa ceva niciodată!” Cine e vedeta care a gafat
WOW sau BAU-BAU? Iulia Albu a dat verdictul: ”Este un exemplu clar de cum să te îneci în propriul sacou! N-ar trebui să poarte aşa ceva niciodată!” Cine e vedeta care a gafat

O nouă săptămână, o nouă ediţie în care Iulia Albu şi-a făcut apariţia la WOWbiz şi a analizat ţinutele vedetelor. Care a gafat maxim şi care a reuşit să o impresioneze, aflaţi mai jos.

Cezar Ouatu- Nu a avut neapărat o ţinută demnă de menţionat. Mi-ar fi plăcut dacă ar fi renunţat la acea jachetă şi să fi avut o ţinută all black. Nu e bine să taie cu acea jachetă. Ar fi trebui să poarte tot o geacă neagră. Nota mea pentru el e 3

Corina Dănilă- A slăbit şi arată foarte bine.

Nu e îmbrăcată pentru un eveniment, dar arată totuşi bine. E un pantof decent, pe care-l puteţi cumpăra de oriunde. Îmi place că nu a punctat niciunde. Cred că se reinventează, aşa că haideţi să o încurajăm cu un 4.

 

Ştefan Stan- Ţinuta nu-mi place pentru că nu înţeleg acea cămaşă scoasă din pantaloni. Ce-i atârnă? E o borsetă? Nu ştiu ce se întâmplă acolo, dar nu-mi place.

Negru cu acel timp de nude nu funcţionează. Mi se pare că pantoful este maron, ar fi trebui să poarte încălţăminte din lac, iar cămaşa ar fi trebuit închisă. Nota mea pentru el e 0.

 

 

 

Andra- Îmi place, într-un fel, ce a făcut, pentru că a păstrat o ţinută într-o zonă confortabilă.

A  mers pe o ţinută neagră, pe care a pus-o în valoare cu sacoul. Nu-mi plac cerceii, nici cocul. E o apariţie decentă, aşa că primeşte nota 6.

 

Elena Udrea- Se întâmplă ceva la nivelul feţei, nu-mi place. Nu-mi place acel mov al rochiei, dar are o siluetă frumoasă, care e pusă în valoare. În general alege ţinute de designer şi îmi place.

Nota mea este 7.

 

Ioana Petric- Este un exemplu clar de cum să te îneci în propriul sacou. Cred că este cu trei numere mai mare, este o fată minionă, n-ar trebui să poarte niciodată aşa ceva. Este extrem de urât reverul, motiv pentru care îi vom da un trofeu BAU.

 

Pavel Bartoş- Cam toate apariţiile sunt la fel, mă deranjează acum combinaţia de culori. Încălţămintea neagră distruge totul. Nu-mi place cămaşa, e prea subţire, prea sport, n-are nicio legătură cu costumul. Nota mea pentru el e 5,8 (1).

Anamaria Prodan- Această rochie îi sbliniază foarte bine silueta, însă n-ar trebui să poarte aceste mâneci.

O să trec peste acest detaliu, îmi place şi cum e machiată. Îmi place Anamaria nouă, zic să-i dăm un WOW.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

VIDEO! Iulia Albu - WOW sau Bau-Bau pe Kfetele.ro - Cum sa porti haina de blana sintetica

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies