WOW sau Bau-Bau? Iulia Albu a fost cucerită de ţinuta Lidiei Buble: ”A primit multe trofee BAU, dar acum...”

WOW sau Bau-Bau? Iulia Albu a fost cucerită de ţinuta Lidiei Buble: ”A primit multe trofee BAU, dar acum...”
WOW sau Bau-Bau? Iulia Albu a fost cucerită de ţinuta Lidiei Buble: ”A primit multe trofee BAU, dar acum...”

Dacă e joi, Iulia Albu e printre noi. Jurata de la ”Bravo, ai stil” a venit în platoul emisiunii şi a luat la puricat, ca de obicei, ţinutele vedetelor.

Ruby- S-a asorat cu iarba. Trebuie să recunoaştem că nu îmi place culoarea verde, dar putem să trecem peste asta. Ruby va primi de la noi nota 5.



Connect-R- Nu ştiu dacă această nuanţă de roz bonibon i se potriveşte lui Connect-R, dar n-am o problemă cu asta. Va primi nota 6 de la noi.



JO- Şi eu port tatuaje, dar nu le expun aşa. Este o doamnă drăguţă, dar în niciun caz nu te îmbraci aşa la un eveniment. Îmi place ce cântă, dar ţinuta nu. Primeşte nota 0.



Anda Adam- Are o ţinută pentru care ar putea primi un premiu BAU. Nu zic că n-o prinde galbenul, dar este foarte trist cum şi-a legat ea acele catarame.
Nota mea pentru ea este minus infinit.

Sore- Îmi place de Sore. Ştiu că a făcut bine şi cred că ar fi putut să facă mai bine. Nu am o problemă cu faptul că poartă tocuri pe un gazon sintetic. Nota mea pentru ea ar fi putut să fie 9, dar este 6,8.


Dorian Popa- L-am mai văzut cu o ţinută la acest eveniment, nici aceasta nu este rea, dar i-aş recomanda să se bronzeze mai puţin, are un aspect artificial.
Ţinuta este în regulă, primeşte nota 8.

Răzvan Simion şi Lidia Buble- Lidia Buble este una dintre cele mai răsfăţate vedete ale acestei rubrici. A primit cele mai multe trofee BAU. Îmi place că nu are o pălărie, ci o şapcă, aşa că uitaţi că se poate. Lidia are un trofeu WOW.

Lora- De când a apărut Ciobanu la Bravo, ai stil, toată lumea a înnebunit cu broşele.
Lora nu are o apariţie chiar o slabă, o prinde chiar bine. N-aş fi pus toate broşele pe care le-aş fi găsit prin casă. Nu e chiar atât de rău, dar Lora va primi nota 1.

Amna- A îmbulinat-o pe jumătate, nu până la capăt. Ce se întâmplă cu ea? Suntem în 2017 şi cred că ar trebui să facem altceva. Ce-i cu părul ăla? Primeşte trofeul BAU.


”Dragilor, acum a venit momentul să vă spun ce nasc. De azi, o să am canal de Youtube.”, a mai mărturisit vedeta în încheiere.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

VIDEO! Iulia Albu - WOW sau Bau-Bau pe Kfetele.ro - Cum sa porti tinutele neon!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies