WOW sau Bau-Bau? Iulia Albu a fost cucerita de tinuta Patriziei Paglieri! Cum si-a facut aparitia la un eveniment cu stil

WOW sau Bau-Bau? Iulia Albu a fost cucerita de tinuta Patriziei Paglieri! Cum si-a facut aparitia la un eveniment  cu stil
WOW sau Bau-Bau? Iulia Albu a fost cucerita de tinuta Patriziei Paglieri! Cum si-a facut aparitia la un eveniment cu stil

Iulia Albu a luat tinutele vedetelor la analizat si in aceasta joi. Daca chef Patrizia a reusit sa o cucereasca cu tinuta purtata, Andreea Ibacka a primit trofeul BAU.

 

 

 

Andreea Raicu: O tinuta clasica. Nu este o tinuta o tinuta dezastruoasa, dar porcusorii aia sunt foarte inghesuiti acolo in pantofi. O sa-i dau un 2. 

 

 

Octavia Geamanu: Imi place tinuta mai mult decat ce purta inainte. Imi place ca si-a asortat tinuta cu o pereche de pantofi rosii.

O sa-i dau nota 4. 

 

 

Andreea Marin: Are o tinuta buna, nu inteleg funda de legat flori sau cadouri. O tinuta care-mi place. O sa primeasca o nota de 5. 

 

 

Andreea Banica: Chestia aia este ca un fel de evantai prost executat. Nu inteleg de ce trebuie sa poarte acea haina de blana naturala. O sa primeasca nota 0. 

 

 

Denis Stefan: Imi place ce a facut. Imi place foarte mult Denis, nota mea pentru el este 8. 

 

Andreea Ibacka: Are o rochie cu pene, nu e cea mai fericita. Cu acea coafura nu este ok sa iesi din casa. Motiv pentru care o sa primeasca de la noi un trofeu BAU. 

 

 

Dana Rogoz: Nu-mi place sacoul, este foarte mare. Imi place ca a revenit la machiaj, nu toata lumea arata bine fara machiaj.

Ii vom da un 5.5.

 

 

Chef Patrizia: Se imbraca mereu in negru, este atat de plictisitor, dar nici nu ai cum sa dai gres cand te imbraci in negru. Imi place tinuta. Are de la noi un trofeu WOW.

 

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Stela Popescu a suferit o criza pe scena, in urma cu doua zile? Marturisirea facuta de Iulia Albu: “Nu era coerenta, tinea microfonul in jos”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies