WOW sau BAU-BAU? Iulia Albu, mai vigilenta ca niciodata! Afla cine a avut cea mai apreciata tinuta, dar si cine a gafat rau

WOW sau BAU-BAU? Iulia Albu, mai vigilenta ca niciodata! Afla cine a avut cea mai apreciata tinuta, dar si cine a gafat rau
WOW sau BAU-BAU? Iulia Albu, mai vigilenta ca niciodata! Afla cine a avut cea mai apreciata tinuta, dar si cine a gafat rau

Nici de aceasta data, vedetele nu au scapat de ochiul vigilent al Iuliei Albu.

 

Daca Nicoleta Nuca a primit trofeul BAU in aceasta saptamana, Simona Patruleasa a avut cea mai apreciata tinuta.
 
 
Lidia Buble- Este in regula, este o piesa care va ramane la moda, imi place look-ul ei natural. Nu-mi place ca se vede lenjeria. Nu va recomand aceasta manichiura. Lidia primeste astazi nota 7.
 
 
Alina Eremia- Este o interpretare extrem de nefericita.
Putem sa purtam un look inspirat din pijamale. Este monstruos. Imi place cum si-a facut parul. Alina este o fata foarte frumoasa cu un potential mare. Alina primeste asta o nota de minus infinit. Trebuie sa descurajam purtarea de astfel de tinute.
 
 
Elena Gheorghe- Poarta ceva foarte urat. Trebuie sa-i facem ceva. Eu nu as purta niciodata o asemenea carpa.
Ea este o tipa miniona, nu isi are rostul aceasta carpa. Cine ar pune flori pe un sac? Sandalele si coafura sunt OK. Nu mi se pare corect sa-i dam o nota. O excludem. Nu cred ca a ales ea sa poarte rochia asta. O sa-i dam nota zero.
 
 
##VIDEO52697##
 
 
Lili Sandu- Nu sunt de acord cu acest gen de asortare.
Cizme cu trenci, dar lui Lili ii sta foarte bine. Imi place ca nu a abuzat de accesorii. Imi place ca dupa foarte mult timp o vad pe Lili. Primeste un 8 in seara asta.
 
 
Nicoleta Nuca- Este o pasare, este un avion? Nu, este cea mai urata rochie cu pene pe care am vazut-o. Care de fapt nu este o rochie.
Zici ca are o plasa pentru tantari pe ea. In primul rand pantalonii nu au legatura ca tinuta. Ii sta bine tunsa asa, dar de ce Dumnezeu s-ar imbraca asa? Este ceva monstruos. Puteti alege tinute cu pene, dar nu asa. In aceasta seara Nicoleta primeste trofeul BAU.
 
 
Liviu Teodorescu- Nu este extrem de bine imbracat. Incearca un look decent.
Papionul nu poate fi oricum. El este un baiat dragut si are o silueta buna. Ii recomand un stilist. Are nota 7 in aceasta seara.
 
 
Maria Basescu- Are un look decent, imi place ca nu exagereaza cu hainele de firma cand e la cumparaturi.. In seara asta are nota 9.
 
 
Simona Patruleasa  - Imi place look-ul, cum este machiata, partea de jos nu-mi place foarte mult.
Imi place ca are o atitudine de diva. Simona merita un trofeu WOW, nu pentru ca este ziua ei, chiar il merita.
 
 
##VIDEO52698##

Daca Nicoleta Nuca a primit trofeul BAU in aceasta saptamana, Simona Patruleasa a avut cea mai apreciata tinuta.

Lidia Buble- Este in regula, este o piesa care va ramane la moda, imi place look-ul ei natural.

Nu-mi place ca se vede lenjeria. Nu va recomand aceasta manichiura. Lidia primeste astazi nota 7.

Alina Eremia- Este o interpretare extrem de nefericita. Putem sa purtam un look inspirat din pijamale. Este monstruos. Imi place cum si-a facut parul. Alina este o fata foarte frumoasa cu un potential mare. Alina primeste asta o nota de minus infinit. Trebuie sa descurajam purtarea de astfel de tinute.

Iulia Albu- WOW sau BAU-BAU: Cum sa porti geanta de tip mapa!

Elena Gheorghe- Poarta ceva foarte urat. Trebuie sa-i facem ceva. Eu nu as purta niciodata o asemenea carpa. Ea este o tipa miniona, nu isi are rostul aceasta carpa. Cine ar pune flori pe un sac? Sandalele si coafura sunt OK. Nu mi se pare corect sa-i dam o nota. O excludem. Nu cred ca a ales ea sa poarte rochia asta. O sa-i dam nota zero.

##VIDEO52697##

Lili Sandu- Nu sunt de acord cu acest gen de asortare. Cizme cu trenci, dar lui Lili ii sta foarte bine. Imi place ca nu a abuzat de accesorii. Imi place ca dupa foarte mult timp o vad pe Lili. Primeste un 8 in seara asta.

Nicoleta Nuca- Este o pasare, este un avion? Nu, este cea mai urata rochie cu pene pe care am vazut-o. Care de fapt nu este o rochie. Zici ca are o plasa pentru tantari pe ea. In primul rand pantalonii nu au legatura ca tinuta. Ii sta bine tunsa asa, dar de ce Dumnezeu s-ar imbraca asa? Este ceva monstruos. Puteti alege tinute cu pene, dar nu asa. In aceasta seara Nicoleta primeste trofeul BAU.

Iulia Albu- WOW sau BAU-BAU: Cum sa porti sandalele gladiator!

Liviu Teodorescu- Nu este extrem de bine imbracat. Incearca un look decent. Papionul nu poate fi oricum. El este un baiat dragut si are o silueta buna. Ii recomand un stilist. Are nota 7 in aceasta seara.

Maria Basescu- Are un look decent, imi place ca nu exagereaza cu hainele de firma cand e la cumparaturi.. In seara asta are nota 9.

Simona Patruleasa  - Imi place look-ul, cum este machiata, partea de jos nu-mi place foarte mult. Imi place ca are o atitudine de diva. Simona merita un trofeu WOW, nu pentru ca este ziua ei, chiar il merita.

##VIDEO52698##

Iulia Albu- WOW sau BAU-BAU: Cum sa porti accesoriile de par!



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies