WOW sau BAU?! Iulia Albu a dat verdictul: ”Este o ţinută dezastruoasă! Va primi trofeul BAU!” Cine a reuşit să o impresioneze pe jurata de la ”Bravo, ai stil!”

WOW sau BAU?! Iulia Albu a dat verdictul: ”Este o ţinută dezastruoasă! Va primi trofeul BAU!” Cine a reuşit să o impresioneze pe jurata de la ”Bravo, ai stil!”
WOW sau BAU?! Iulia Albu a dat verdictul: ”Este o ţinută dezastruoasă! Va primi trofeul BAU!” Cine a reuşit să o impresioneze pe jurata de la ”Bravo, ai stil!”

Ca în fiecare joi, Iulia Albu e printre noi. Jurata de la ”Bravo, ai stil” a revenit cu forţe proaspete şi a analizat, fără pic de milă, ţinutele vedetelor.

Cătălin Botezatu- Are o linie, îmi place, motiv pentru care Cătălin va primi de la noi nota 7,1.

 

Amalia Enache- Îmi plac basmele, citesc basme, însă în această seară asistăm la unul cu cinci porcuşori. Rochia pare o pelerină a Scufiţei Roşii, nu înţeleg acele aţe, nu-mi plac cerceii. Aş putea să-i dau un trofeu WOW, dar cred că aş băga-o prea mult în seamă.

O să-i dau 0.

 

Dinu Maxer- Este o apariţie de vise...negre. Aş prefera să nu comentez această ţinută, cred că are şi şosete de femeie, iar unghiile domnişoarei sunt sub orice critică. Nota mea pentru ei e -69.
 

Monica Anghel- Nu pot să fac niciun comentariu, pentru că ea a fost la masă cu Stela Popescu şi nu doresc să comentez pe acest subiect şi ştiţi declaraţiile mele.

 

Jorge- Are stil şi de când nu mai e la noi. Are o ţinută foarte bună, nu extraordinară, îmi place cum şi-a ales piesele. Este o ţinută bună, nota mea pentru el e 8.
 

Monica Davidescu- Mă simt de parcă aş fi la o prezentare a Casei de modă Venus, de pe vremuri.

Este ceva îngrozitor. Rochia este demodată, acea blană, nu mai ştiu dacă era naturală sau nu, dar de la o vârstă ar trebui să mai acoperi nişte zone. Monica are o ţinută dezastruoasă, motiv pentru care va primi de la noi un trofeu BAU, scrie wowbiz.ro.

 

Ozana Barabancea- Ţinuta este dezastruoasă, însă, cumva, a făcut-o să funcţioneze.

Are o siluetă foarte bună acum. Nu sunt înnebunită de textura acelui material, însă a conturat un look. Nota mea pentru ea e 6.

 

Mădălina Ghenea- Nu este o ţinută rea, este un clasic, denimul negru cu jacheta din piele. Îmi place ce a făcut la nivel de make-up şi păr. Nu este ceva deosebit, însă e bine.

Cred că o să-i dau un 1. 
 

Dragoş Bucur- Are un farmec al lui şi îmi place că nu pozează în ce nu este. În această seară, da, Dragoş, ai de la noi un trofeu WOW. 

 

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ce spune Cătălin Botezatu despre dress code și ce anume se poartă vara aceasta. „Nu întotdeauna ai bani să-ți cumperi.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți are Açelya Devrim Yılhan, actrița care joacă rolul Hasibe, mama celor patru frați Derenoglu din serialul Vinovați de iubire! Iată cum arăta celebra actriță în urmă cu 14 ani, la început de carieră

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies