Xonia dezvăluie motivul pentru care s-a despărțit de iubitul milionar: „Nu distanța a fost de vină”

Xonia dezvăluie motivul pentru care s-a despărțit de iubitul milionar
Xonia dezvăluie motivul pentru care s-a despărțit de iubitul milionar

Cântăreața a vorbit deschis despre ceea ce a făcut-o să se despartă de partenerul ei. Dacă nu distanța a fost motivul principal, atunci ce s-a petrecut între cei doi?

Xonia se numără printre cele mai cunoscute și îndrăgite artiste de la noi din țară. Vedeta a trăit o adevărată poveste de dragoste cu fostul ei iubit, însă lucrurile între cei doi s-au schimbat, astfel că au decis să meargă pe drumuri separate. Mulți sunt de părere că motivul principal al separării a fost distanța, dar se pare că altceva a determinat-o pe solistă să pună punct și să își continue viața de una singură.

Citeste si: Prima reacție a lui Cătălin Măruță, după ce Carmen Harra i-a prevestit divorțul de Andra. Cu cine s-a forografiat

Xonia dezvăluie motivul pentru care s-a despărțit de iubitul milionar
Xonia dezvăluie motivul pentru care s-a despărțit de iubitul milionar[Sursa foto: Instagram]

De ce s-a despărțit Xonia de iubitul ei

Xonia s-a iubit o bună perioadă cu Michael, stabilit în America, dar drumurile lor s-au separat, spre uimirea tuturor. Relațiile la distanță sunt cel puțin complicate, iar fanii s-au gândit că acesta ar fi fost principalul motiv pentru care artista a spus stop, însă lucrurile stau cu totul diferit.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Artista a făcut lumină în acest caz și a dezvăluit, de curând, faptul că nu era pe aceeași lungime de undă cu Michael și că nu mai exista „acea chimie” între ei, lucru pe care solista îl consideră cel mai important într-o relație de cuplu.

„Pur și simplu nu am mai fost pe aceeași lungime de undă! La mine, primul lucru într-o relație trebuie să existe acea chimie.(...) Nu distanța a fost de vină. Mie nu-mi place să-mi spăl rufele în public, așa că motivul adevărat la despărțirii nu o să-l spun niciodată”, a declarat Xonia, pentru click.ro

Citeste si: Otilia Bilionera și iubitul arab s-au despărțit: „Nu-mi pot schimba credința”

Xonia dezvăluie motivul pentru care s-a despărțit de iubitul milionar

Ce nu ar putea Xonia să ierta vreodată unui bărbat?

Cântăreața a mărturisit că niciodată nu ar putea tolera abuzurile fizice sau emoționale venite din partea unui bărbat. Despre infidelitate, Xonia mărturisește că ar putea trece cu vederea, doar dacă nu află.

„Ce nu i-aș putea niciodată ierta unui bărbat? Ar fi în priumul rând abuzul, fizic sau emoțional, de orice fel! Aș putea sa trec peste infidelitate, numai dacă nu aș afla că mă înșală! Dacă afli ce rost mai are să mai stai în relația

aia”, a adăugat vedeta.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Steve Burton și Sheree Guston s-au despărțit, după 23 de ani de căsnicie

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies