Yagiz Can Konyali, Rahmet, din serialul „Povestea noastră”, se iubeşte cu Miss Univers Turcia

Yagiz Can Konyali, Rahmet, din serialul „Povestea noastră”, se iubeşte cu Miss Univers Turcia
Yagiz Can Konyali, Rahmet, din serialul „Povestea noastră”, se iubeşte cu Miss Univers Turcia

Yağız Can Konyalı, cel care interpreteaza rolul lui Rahmet, din serialul „Povestea noastra”, difuzat de miercuri pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, este un actor talentat si, in acelasi timp, un barbat cu „trecere” la femei frumoase.

 

Constiincios, responsabil si familist, asste infatisat „Rahmet”, personajul interpretat de Yagis Can, in indragitul serial „Povestea noastra” si se pare ca aceste calitati fac parte din personalitatea tanarului si in viata reala. Dincolo de micul ecran, Yagis Can este un tanar nu doar talentat profesional, ci si un barbat cu „lipici” la femei frumoase. Carismaticul actor a fost surprins, de catre presa locala, la bratul frumoasei Aslı Melisa Uzun, desemnata castigatoarea Miss Univers Turcia, in anul 2015, si se pare ca cei doi au o relatie care dureaza de cateva luni.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Pluşica îl poate "înnebuni" pe Daniel în pat! Vezi cine-i spune ce trebuie să facă dacă vrea o partidă de sex memorabilă! EXCLUSIV!

Yağız Can Konyalı, absolvent al Facultatii de Teatru, din cadrul Conservatorului de Stat al Universitatii Mimar Sinan, Istanbul, si-a facut repede remarcata prezenta in lumea filmului din Turcia.

La varsta de 15 ani Yagis Can debuta in prima productie de televiziune, „Prima dragoste” (Ilk Ask – n.r.), avandu-i ca parteneri de scena pe renumitii Halit Ergenc si Vahide Gordum.

Yagiz Can se poate lauda cu un palmares bogat profesional, el jucand in filme de lung metraj dar si in seriale de televiziune. Anul 2015 i-a adus tanarului actor nu doar nominalizarea la categoria cel mai bun tanar actor national, in cadrul Festivalului de Film Portocala de Aur, ci si incununarea contributiei sale atristice, obtinand Premiul special al juriului.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Rona Hartner, primele declaraţii după ce a fost operată: ”Vă rog să... ”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies