Yamato Zaharia, imagini de senzație din casa Puterea dragostei: „Surprize, surprize”

Yamato Zaharia, imagini de senzație din casa Puterea dragostei: „Surprize, surprize”
Yamato Zaharia, imagini de senzație din casa Puterea dragostei: „Surprize, surprize”

Yamato Zaharia a ajuns în Turcia.

Surpriză de proporții în casa Puterea dragostei! Cu ce vedetă de la Exatlon s-a fotografiat Roxana

La doar câteva zile după ce s-a despărțit de Iancu, Roxana de la Puterea dragostei zâmbește din nou. Concurenta s-a fotografiat alături de un fost concurent de la Exatlon. Yamato Zaharia nu a ezitat să se fotografieze alături de Roxana, dar și de Andreea Mantea.

În urmă cu puțin timp, fostul concurent de la Exatlon a scris în dreptul fotografiei cu Andreea Mantea: „surprize, surprize”.

Nu știm dacă Yamato va fi concurent în ultimele zile ale sezonului „Puterea dragostei” sau va fi marea surpriză pentru sezonul al doilea, care va începe în curând. Ce este sigur, este faptul că Yamato a făcut senzație la Exatlon și, cu siguranță, că ar face senzație și printre fetele venite să cunoască puterea dragostei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

După ce Raluca s-a împăcat cu fostul, acum nici Ricardo nu s-ar lăsa mai prejos! Fostul concurent de la Puterea Dragostei are o nouă iubită?

Războiul dintre Raluca și Ricardo nu s-a încheiat, dar oare ce se întâmplă, cu adevărat, între ei?

Recent, după ce au petrecut împreună o vacanță de o săptămână în Grecia, după ce au plecat din emisiunea Puterea Dragostei, Raluca și Ricardo, în ultima zi, au stabilit de comun acord să se despartă și să nu mai aibă legătură unul cu celălalt.

Chiar și-așa, ”războiul” dintre ei a continuat în mediul online, prin mesajele transmise pe Instagram, dar și prin „săgețile otrăvite” transmise prin vloguri.

După ce Raluca și Ricardo s-au despărțit, fosta concurentă s-a împăcat cu fostul ei prieten, alături de care, de altfel, se și afișează în public. Pe de altă parte, Ricardo, aflat acum în Statele Unite ale Americii, unde are parte de ceea ce îi place și își dorește, o experiență unică în viață, și-ar fi făcut, între timp, și iubită! Este vorba despre o tânără cu ochi albaștri, șatenă, cu mult farmec.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies