Yiğit Kirazcı, actorul din serialul “Tablou de familie”, tranzitia de la modelling la actorie

Yiğit Kirazcı, actorul din serialul “Tablou de familie”, tranzitia de la modelling la actorie
Yiğit Kirazcı, actorul din serialul “Tablou de familie”, tranzitia de la modelling la actorie

“Când aveam 17 ani, am vizitat un târg (…) Acolo reprezentantul unei agenții de modeling m-a văzut …”

Yiğit Kirazcı, actorul care il interpreteaza pe Yıldırım Şahin, un avocat de divorțuri de succes, in serialul “Tablou de familie”, difuzat de luni pana vineri, la 20:00, la Kanal D, a vorbit intr-un interviu pentru publicatia Retouch mag despre trecerea la modelling la actorie, inceputurile lui in aceasta industrie si devotamentul lui fata de actorie. 

Yiğit Kirazcı este un actor apreciat, cunoscut pentru tranziția sa remarcabilă de la modelling la actorie.

Într-un interviu recent, Yiğit a dezvăluit că drumul său către succes nu a fost ușor. După ce a absolvit universitatea, a urmat cursuri de actorie timp de doi ani și a lucrat ca asistent timp de patru ani, învățând constant și perfecționându-și abilitățile.

În primul rând, după universitate, am urmat timp de 2 ani cursuri de actorie. Apoi am fost asistent timp de 4 ani.

Dar învățarea nu se termină niciodată. Am devenit interesat de cărți despre științele comportamentale și, în același timp, lucrând, am realizat lipsurile mele. Încerc să îmi liniștesc conștiința făcând tot ce pot până să ajung pe platou, lucrând mai concentrat și apelând la un coach de actorie. Este suficient? Nu. Știu că întotdeauna există ceva mai bun și sunt recunoscător pentru ceea ce reușesc să fac ,” a declarat Yiğit.

Descoperit la vârsta de 17 ani la un târg unde compania de publicitate a tatălui său era prezentă, Yiğit a fost imediat remarcat de o agenție de modelling. De atunci, cariera sa a evoluat spectaculos, consolidându-și poziția în lumea actoriei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

“Când aveam 17 ani, am vizitat un târg la care participa compania de publicitate a tatălui meu.

Acolo reprezentantul unei agenții de modeling m-a văzut și a vrut să-mi facă poze... Așa am fost descoperit pentru prima data”,
 a povestit actorul.

În ceea ce privește personajele interpretate de-a lungul carierei, Yiğit mărturisește că cel mai drag i-a fost Tuna, deși nu este sigur dacă acesta a fost cel mai apropiat de personalitatea sa. În ceea ce privește preferințele sale între film, teatru și seriale, Yiğit a afirmat că fiecare formă de artă are unicitatea sa și că dorește să experimenteze și să învețe din toate.

„A fost un personaj pe nume Tuna. Nu știu dacă a fost cel mai mult eu, dar a fost preferatul meu. De fapt, nu vreau să fac o ierarhie a lor, deoarece fiecare are principiile de lucru, condițiile și plăcerile sale distincte. Să spun că unul este mai puțin important decât celălalt ar însemna să nu respect munca depusă. De-a lungul carierei mele, vreau să experimentez toate aceste aspecte și să învăț din fiecare”,  a explicat actorul.

Citește și: Sebastian o pune pe Roberta să aleagă între el și Alexandra! Cum reacționează iubita lui în fața amenințării cu despărțirea: „Vrei să fiu păpușa ta?”- kanald.ro

Citește și: Descoperire șocantă la autopsia lui Filip, băiețelul mort la bazin- stirilekanald.ro

În rolul lui Yıldırım Şahin, Yiğit Kirazcı aduce complexitate și profunzime, captând atenția publicului cu fiecare apariție.

Când citesc un proiect, încerc să înțeleg ce îmi transmite atât personajul, cât și povestea. Mă uit la ce simt în legătură cu acea poveste și mă imaginez jucând. Dacă mă entuziasmează, atunci poziția personajului în poveste nu contează prea mult pentru mine. În cele din urmă, sunt un actor și mă străduiesc să fac dreptate rolului în cel mai bun mod posibil.

Telespectatorii Kanal D il pot urmari in serialul "Tablou de familie", difuzat de luni până vineri la ora 20:00 pe Kanal D; Kirazcı îl interpretează pe Yıldırım Şahin, un avocat de divorțuri de succes.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Adriana Bahmuțeanu și fostul soț nu își mai vorbesc nici când vine vorba de copil. Cum păstrează legătura cu tatăl băiatului. „Trebuie să-i trimit hârtie prin curier.”

Previziuni numerologice! Află modul unic prin care ești influențat azi!

Doliu imens! A murit actorul Mihai Răducu. Colegii de breaslă sunt devastați

Primele imagini de la cununia religioasă a lui Liviu Vârciu și a Andei Călin

Ce a decis Emily Burghelea, la puțin timp după accidentul din Mauritius.

Calendar Ortodox Septembrie 2024: Ce sărbătoare cu cruce roșie este prăznuită la data de 14 septembrie?

Știrea momentului! Dana Marijuana, internată la PSIHIATRIE! Dezvăluiri de ultimă oră


Cookies