Yiğit Koçak, Ömer din serialul “Totul pentru familia mea”: „Când te îndrăgostești, la început totul pare în regulă, pentru că se spune că dragostea este oarbă”

Yiğit Koçak, Ömer din serialul “Totul pentru familia mea”: „Când te îndrăgostești, la început totul pare în regulă, pentru că se spune că dragostea este oarbă”
Yiğit Koçak, Ömer din serialul “Totul pentru familia mea”: „Când te îndrăgostești, la început totul pare în regulă, pentru că se spune că dragostea este oarbă”

Îndrăgitul actor turc Yiğit Koçak revine pe micul ecran în sezonul patru al serialului “Totul pentru familia mea”, care începe în această seară, la ora 20.00, la Kanal D. Acesta face câteva dezvăluiri interesante în cele ce urmează…

Dai viață personajului Ömer în serialul “Totul pentru familia mea”.  Cum este să îl interpretezi pe acest tânăr care trece prin asemenea emoții, întâmplări …?

Cred că sunt norocos, pentru că iubesc ceea ce fac și șansa de a juca un personaj mai mult timp îți oferă posibilitatea să îl cunoști în detaliu, să îl dezvolți. Știu pe de rost cum să reacționez la un eveniment, chiar și la mișcările mâinii lui, ceea ce îmi oferă un confort. 

Când mi-a trimis managerul meu scenariul prima dată, după primele pagini am simțit că serialul va avea succes. L-am iubit foarte mult pe Ömer de la început. Natura lui iubitoare și emoțională m-au impresionat. Ochii mei erau deja plini de lacrimi în timp ce citeam scenariul primului episod.

Serialul are în centru dragostea unor tineri care aparțin unor lumi diferite. Crezi că există diferențe legate de religie, cultură, limbă, în dragoste?

Eu sunt un visător și îmi place să cred că nu există așa ceva. Dar realitatea, uneori, ne contrazice și există povești dramatice pe care nu le putem ignora. Când te îndrăgostești, la început totul pare în regulă, pentru că se spune că dragostea este oarbă, dar după un timp aceste lucruri încep să devină vizibile și apar probleme.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Pentru că vorbim de iubire. Ce este important pentru ține într-o relație?

Ceea ce este foarte important pentru mine este umorul. Trebuie să fim capabili să râdem de același lucru.

Cum ești dincolo de rolul pe care îl interpretezi?

Am crescut în Samsun. Am învățat disciplină în afaceri de la tatăl meu și cum să fiu o persoană bună de la mama mea.

Tatăl meu este ginecolog, iar mama este casnică. Am învățat să lucrez zi și noapte să fac tot ce pot că să fiu mai bun urmărindu-l pe tatăl meu. Mama mea este, de asemenea, o persoană foarte conștiincioasă și bună.

Citește și: Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert: "Calci pe cadavre pentru bani..." Care ar fi planul celor doi concurenți din ''Casa iubirii''? Aflați ce se va întâmpla joi, 12 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: „Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas- stirilekanald.ro

Ai absolvit Departamentul de Economie și Finanțe a Universității Bahçeşehir. Cum ai ajuns la actorie?

Dorința mea de a deveni actor vine din filmele pe care le-am văzut cu mama. Mama obișnuia să aleagă o mulțime de filme pe care să le urmărim în weekend. Acele filme pe care le-am văzut au avut un mare impact asupra mea. Dar entuziasmul meu a rămas acolo.

Când am venit la Istanbul pentru facultate, mi-a venit din nou în minte această dorință. Am ales să vin la Istanbul, pentru că am vrut să studiez radio și televiziune.  Familia mea a spus că nu pot face bani din asta și să mă duc spre economie. Mi-a fost și mie puțin frică așa că am optat pentru economie. Stăteam într-un cămin din Ortaköy și am intrat pe Google și am tastat „școală de actorie”.
Cea mai apropiată de mine a fost „Akademi 35.5” din Zincirlikuyu. Exista și un autobuz care mergea acolo. Mi-a plăcut atât de mult să studiez actoria încât m-am transferat apoi la conservatorul Universității Haliç. Am început să lucrez cu diverși profesori de actorie și, după două proiecte mici, a venit propunerea pentru serialul “Totul pentru familia mea”.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

3 zodii atrag noi oportunități în septembrie 2024

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert: "Calci pe cadavre pentru bani..." Care ar fi planul celor doi concurenți din ''Casa iubirii''? Aflați ce se va întâmpla joi, 12 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D 

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies