Yuri Tolochko, culturistul din Kazakhstan a divorțat de Margo, păpușa lui gonflabilă!

Yuri Tolochko, culturistul din Kazakhstan a divorțat de Margo, păpușa lui gonflabilă!
Yuri Tolochko, culturistul din Kazakhstan a divorțat de Margo, păpușa lui gonflabilă!

Excentricul Yuri Tolochko a șocat toți fanii când s-a căsătorit cu o.... păpușă gonflabilă! De ce a divorțat de ea.

Ceea ce pentru unii poate fi o ciudățenie, pentru alții este o normalitate. Culturistul Yuri Tolochko și-a făcut cunoscută povestea de “dragoste” cu o păpușă gonflabilă încă de anul trecut. Acesta și-a oficializat “relația” cu păpușa Margo exact la ca la carte, la sfârșitul lunii noiembrie 2020.

Mireasa a purtat o rochie albă de mireasă împodobită cu pietre Swarovsky, iar mirele a purtat un smoking cu papion negru.

Cei doi miri au sărbătorit după ceremonia căsătoriei, alături de prietenii lor dragi, dar și alături de o frumoasă pereche de nași.

În urma evenimentului fericit prin care a trecut Yuri Tolochko, acesta a lansat o serie de reacții în mediul online pentru mulți dintre ei nu tocmai plăcute, la ceea ce au văzut. Cei doi au petrecut multe vacanțe exotice în timpul "relației" lor de iubire.

Citeste si: Culturistul căsătorit cu păpușa gonflabilă, imagini șocante! Și-a înlocuit soția cu...

Nebănuite sunt căile dragostei pentru unele persoane! Yuri Tolochko a divorțat de Margo!

Yuri Tolochko, culturistul din Kazakhstan a divorțat de Margo, păpușa lui gonflabilă!
Yuri Tolochko, culturistul din Kazakhstan a divorțat de Margo, păpușa lui gonflabilă![Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

În preajma Crăciunului, Margo s-a stricat și Yuri Tolochko a dus-o la un magazin special pentru păpuși glonflabile pentru a o repara.

Din cauza excentricitatii lui, culturistul a divorțat de Margo. Motivul?! Păpușa s-a desumflat și acesta a trebuit să se orienteze către alte obiecte care îl atrăgeau.

Citeste si: Mariana și Cristian Comănici de la Puterea Dragostei formează un cuplu! Cei doi s-au sărutat!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OddJack/ Yuri Tolochko (@yurii_tolochko)

 

M-am despărțit de Margo! Nu sunt încă pregătit să vorbesc despre motivele divorțului", este tot ceea ce a putut să comenteze în privința acestui fapt.

Ceea ce este interesant este faptul că Yuri a ales din nou să șocheze opinia publică cu alegerea făcută cu actuala lui iubita.

Această nouă “dragoste” se numește Lola și este o păpușă cu capul de femeie, dar corpul este de găină. Totul a fost șocant pentru unele persoane care îl urmăreau pentru a-i vedea postările inedite din mediul online. Mulți urmăritori cu siguranță l-au blocat, iar alții i-au oferit o serie de încurajări. Nu se știe cât o să dureze relația culturistului din Kazakhstan cu Lola, dar un lucru cert este că această îndeplinește mult mai multe funcții sexuale decât Margo.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies