Zambetul de vacanta perfect, obtinut doar in clinicile dr. Leahu

Zambetul de vacanta perfect, obtinut doar in clinicile dr. Leahu
Zambetul de vacanta perfect, obtinut doar in clinicile dr. Leahu

Vrei sa ai un zambet stralucitor in vacanta? Te asteptam in clinicile dr. Leahu, in perioada 1 iulie – 31 august, sa te bucuri de beneficiile pachetului de preventie dentara “Nu lasa durerile de dinti sa iti strice vacanta”.

Ti-am pregatit servicii integrate de stomatologie, in care primesti cadou o consultatie si o radiografie panoramica a dintilor, plus 40% reducere la albirea dintilor cu Lampa ZOOM.

Astfel, in vacanta scapi de teama durerilor dentare si surprinzi cele mai bune instantanee care sa iti puna in valoare dintii albi si stralucitori.

Spune ADIO fotografiilor fara zambete!

Campania “Nu lasa durerile de dinti sa iti strice vacanta!”, ce se desfasoara in toate clinicile dentare dr. Leahu, are ca scop prevenirea oricaror situatii neplacute

de dureri dentare, precum si depistarea timpurie a problemelor stomatologice. In plus, medicii specialisti din cabinetele stomatologice ale clinicilor Dr. Leahu te asteapta sa vii la o consultatie de specialitate si o radiografie panoramica, ambele gratuite, pentru prevenirea cariilor sau a complicatiilor dentare ce te pot tine departe de ceea ce conteaza pentru tine.

Radiografia dintilor realizata in clinicile dentare dr. Leahu se face cu un aparat de ultima generatie si il ajuta pe medicul dentist sa vada care este starea reala a danturii tale.

Aceasta este completata de o consultatie de specialitate, in care medicul va inspecta cavitatea bucala cu mare atentie si va recurge la un detartraj dentar si periaj profesional, pentru ca dintii tai sa fie albi, sanatosi si stralucitori mai mult timp.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Detartrajul dentar si periajul profesional dureaza doar 30 de minute si este atraumatic, iar scopul acestuia este de a indeparta complet tartrul de pe dinti si de sub gingii, dar si depozitele bacteriene, pentru a stimula circulatia

locala a sangelui.

Pentru ca vrem sa devenim partenerii tai in obtinerea zambetului mult ravnit, in clinicile dentare Dr. Leahu, recomandam ca la fiecare 6 luni sa vii pentru o consultatie si detartraj dentar, pentru a evita aparitia unor afectiuni stomatologice grave care sa necesite tratamente complexe cu implanturi dentare, coroane dentare sau de chirurgie dentara.

Clinicile dentare dr. Leahu iti ofera 40% reducere la albirea dintilor cu lampa ZOOM

Desi ne nastem cu dinti albi, aproape de perfectiune, stilul de viata modern, consumul de alimente si bauturi colorate sau acide, tratamentele de

lunga durata cu antibiotice si fumatul duc la ingalbenirea lor.

Pe piata din Romania exista o paleta larga de produse de albire a dintilor, ce se regasesc in supermarket-uri si farmacii (sub forma de  paste, geluri si benzi). Insa folosirea lor fara supravegherea unui medic dentist nu face altceva decat sa iti afecteze smaltul.

In clinicile dentare dr. Leahu asiguram succesul tratamentului de albire a dintilor cu un sistem inovator – Lampa ZOOM – care, in doar 60 de minute si fara efecte adverse, iti ofera dinti mai albi cu 8 nuante in doar 60 de minute.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Lampa Zoom are inzestrata o tehnologie LED avansata, care emite lumina cu 100% mai puternica decat orice alta lampa de albire a dintilor de pe piata.

Cu acest aparat am inregistrat rezultate cu 50% mai bune si de mai lunga durata pentru toti pacientii nostri care si-au dorit dinti albi si stralucitori. Mai mult, atat lampa, cat si produsele de albire a dintilor folosite in clinicile dentare dr. Leahu sunt aprobate de Uniunea Europeana si FDA.

Tratamentul de albire a dintilor presupune aplicarea gelului intre 2 si 4 ori, la fiecare 15 minute. Se face cu anestezie locala, iar pentru rezultate care sa dureze iti recomandam evitarea bauturilor si a alimentelor colorate in primele 3 zile de la procedura.

De ce sa alegi albirea dintilor cu lampa ZOOM:

  • Pentru ca tratamentul este rapid, comod si eficient
  • Iti asigura rezultate de durata
  • Te bucuri de dinti cu pana la 8 nuante mai albi, in doar 60 de minute.

Vino in clinicile dentare Dr. Leahu sa te bucuri de cadourile si ofertele speciale ale campaniei “Nu lasa durerile de dinti sa iti strice vacanta!”.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Conflictul neștiut dintre Adda și CRBL. Motivul pentru care artistul a scos-o de la un concert, înainte să urce pe scenă. „Am suferit tare pentru că eram la început.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies