Zanni a criticat-o dur pe Elena Marin! "Elena, iar ai jucat-o la “fentă” şi ai călcat strâmb!

Zanni a criticat-o dur pe Elena Marin!
Zanni a criticat-o dur pe Elena Marin! "Elena, iar ai jucat-o la “fentă” şi ai călcat strâmb!

Survivor România 7 martie - Zanni a pus "tunurile" pe Elena Marin și pe Andreea Antonescu!

Tensiunea fost la cote maxime și în ediția de aseară, de la Survivor România 2021. După primul consiliu de nominalizări, în care membrii echipei Faimoșilor s-au votat unii pe alții, se pare că felul în care unii concurenți au votat a fost un motiv de mare discuție în junglă. În urma nominalizărilor, Andreea Antonescu a tras "lozul necâştigător" și a fost propusă spre eliminare.

Încercând să afle strategia jocului și alte jocuri de “culise” ce se produc între concurenți, Andreea Antonescu a avut o discuție cu Zanni pe plajă.  

Survivor România 7 martie- Zanni, din nou foarte dur cu Elena Marin!

Andreea Antonescu îl întreabă: “Dar tu ai votat în direcția asta.. că am ceva cu tine, chiar dacă tu aduci puncte?", a întrebat aceasta curioasă.

Citeste si: Robert Urucu de la Puterea Dragostei, concurent la Survivor România 2021? Ce mesaj a transmis artistul?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Zanni: “Dacă am ceva cu cineva… da! Dacă mie îmi provoacă greață ăla, prefer să pierd lângă cineva de care îmi este drag, decât să câștig cu cineva alături de care nu mă bucur, mai ales că împart felia de pâine.

Elena! Ai zis să fim corecți, să votăm sportiv, dacă nu mai votăm sportiv și votăm social.. te votăm pe tine, Eleno! Că social nu ne place de tine! Dar noi votăm sportiv și te lăsăm… n-ai votat-o pe Andreea și am motiv să mă supăr pentru că iar ai jucat-o la “fenta” și ai călcat strâmb.. Dar prefer să te înțeleg că este prietena ta. Păi și dacă este prietena ta, de ce nu votezi social astfel încât să nu dai un vot nul pe Moroșanu și s-o susții pe Andreea, votând-o pe Roxana Nemeș?!”

Citeste si: Simona Dumitrache, prima reacție după ce a văzut accidentarea lui Jador! "Am făcut 20 tensiune pe loc!"

Zanni și-a susținut punctul de vedere în privința Elenei Marin, că nu își gândește deloc strategiile, și putea s-o voteze pe Roxana Nemeș, să obțină mai multe voturi pentru a fi scazut riscul de a fi nominalizată Andreea Antonescu.

Zanni: “Am votat-o pe Elena Marin pentru că nu ne place că este așa “extra sintetică”! (…) Ele au secrete între ele! Motive pentru care nu se votează, motive pentru care se votează. (…) și cel mai ușor mod în care să tratezi consiliul este să dai un vot nul!”, a conchis Zanni plin de furie.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Simona Dumitrache, prima reacție după ce a văzut accidentarea lui Jador! "Am făcut 20 tensiune pe loc!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies