Zanni a încălcat regulamentul la Survivor România. Ce se va întâmpla cu Faimosul?

concurenti survivor romania 2021
Zanni a mărturisit că a încălcat regulamentul la Survivor România

Zanni și-a procurat mâncare din alte surse, astfel că a încălcat regulamentul. Ce se va întâmpla cu concurentul la Survivor România?

Zanni nu a mai ținut cont de reguli și și-a procurat hrană din alte surse decât cele indicate de regulament. După ce a găsit două pachete de biscuiți, Faimosul și-a recunoscut greșeala, astfel că Daniel Pavel a trebuit să anunțe dacă artistul va fi sau nu pedepsit.

Zanni a încălcat regulamentul la Survivor România 2021

Faimoșii au pierdut jocul de imunitate, iar Zanni a recunoscut că a găsit două pachete de biscuiți pe care le-a împărțit cu colegii lui.

Daniel Pavel a trebuit totuși să ia o decizie asupra faptelor săvârșite de Zanni și a declarat ce se va întâmpla cu Faimosul de acum înainte.

Citeste si: Războinicii l-au mitraliat pe Albert de la Survivor Romania! "Nu înțeleg... ce au văzut în Albert, de tot îl susțin săptămânal! Și nu merită!"

zanni faimosi
Zanni a încălcat regulamentul la Survivor România 2021[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Zanni, tu ai încălcat regulamentul. Ei bine, ai recunoscut această greșeală, ai avut curajul să faci asta și de aceea decizia noastră în ceea ce te privește pe tine este să îți iertăm această abatere pe care ai făcut-o de la regulament. Nu vei fi pedepsit, nu vei primi nicio pedeapsă. Poți să îți continui, practic, activitatea în echipa Faimoșilor ca și până acum", a declarat Daniel Pavel.

Zanni nu a putut decât să fie extrem de bucuros pentru faptul că nu a fost penalizat, astfel că făcut o promisiune.

Citeste si: Doinița Oancea și Adrian Călin s-au despărțit după cinci ani

„Vă mulțumesc mult și nu se va mai repeta, promit! Mă simt bine că am recunoscut. Mulțumesc, apreciez că m-ați iertat", a declarat Zanni.

Dat fiind faptul că fapta lui Zanni a fost analizată îndelung de către staff-ul emisiunii, Faimosul a mai primit o șansă de a-și arăta forța pe traseu, fără a fi penalizat pentru procurarea hranei din alte surse.

Zanni rămâne favoritul publicului la Survivor România, astfel că Faimosul are de arătat forța care i-a mai rămas pentru a termina provocările din Republica Dominicană.

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ce se întâmplă cu Jador la Survivor România: „Faimoșilor, în echipa voastră...”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies