Zanni, detalii surpriză despre cearta cu Ana Porgras: „M-a înșelat cu Jador. Doare, e greu”

Zanni și Ana Porgras
Zanni și Ana Porgras

Între artist și Ana Porgras nu mai există cale de întoarcere! Dezvăluirile uimitoare făcute de Zanni

Zanni și Ana Porgras s-au cunoscut pentru prima dată în cadrul unei competiții, acolo unde au construit o relație strânsă de prietenie, iar fanii erau mai mult ca siguri că vor forma un cuplu, însă lucrurile au luat o întorsătură total neașteptată. Totul a pornit de la faptul că Zanni a citit o conversație din telefonul brunetei în care aceasta îi spunea iubitului ei că stă cu artistul doar pentru imagine, lucru pentru care Zanni s-a simțit foarte trădat.

Citeste si: Cristina Șișcanu vrea un al doilea copil? Anunțul i-a uimit pe fani: „Da, ne dorim!”

Zanni și Ana Porgras
Zanni și Ana Porgras[Sursa foto: Captura TV]

Zanni, despre cearta cu Ana Porgras: „M-a înșelat cu Jador”

Subiectul nu a fost dezbătut foarte mult, astfel că fanii cer și acum explicații și detalii suplimentare despre ceea ce s-a întâmplat, de fapt, între ei.

Recent, Zanni a răspuns unui comentariu lăsat de un internaut pe Tik Tok, în care a fost întrebat dacă Ana Porgras l-a înșelat în afara competiției cu Jador. Artistul a folosit în explicații o notă ironică, astfel că i-a pus pe fani pe gânduri.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Da, așa este. Ana m-a înșelat cu Jador.

Poți să râzi cât vrei tu pe tema asta. Dacă e mai frumos decât mine, mai bogat, mai șmecher, nu poți să le ai pe toate. Ba da, el le are pe toate. Mă împac cu ideea că sunt fraier, dă doare, e greu.  D-aia mi-am luat și pisici, că știi că pisicile se află în casa omului care se simte singur. O să încerc să arăt că nu mă doare”, a fost răspunsul dat de Zanni.

Citeste si: Simina Loica, detalii despre aşa-zisa despărțire de Alex Zănoagă, tatăl copilului ei: „Am trecut peste...”

Zanni
Zanni[Sursa foto: Captură TikTok]

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Zanni
Zanni[Sursa foto: Captură TikTok]

Ana Porgras vorbește despre cearta cu Zanni

Invitată în cadrul podcast-ului Roxanei Nemeș, „Roxana te dezbracă de secrete”, Ana Porgras a vorbit despre relația pe care o are cu actualul ei iubit, dar și despre ceea ce s-a întâmplat între ea și Zanni, cel alături de care a fost aproape în competiție.

„Tot ce s-a întâmplat după, nu mi-a plăcut în mod special, dar cred că lumea a înțeles în mod special cine am fost eu când am intrat în show-ul respectiv și tot la fel când am ieșit.

Tot ce s-a întâmplat după, cred că așa a fost să fie. Habar nu am, nu știu de ce s-au întâmplat lucrurile așa, dar repet lumea știe că am intrat acolo drept o campioană. Că s-au întâmplat și s-au vorbit lucruri după, asta e”, a declarat Ana Porgras, în podcast-ul Roxanei Nemeș.  



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ilinca Vandici, reacție surpriză după ce i s-a spus că este însărcinată cu al doilea copil: „Pentru mine nu este o veste bună”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies