Zannidache a câştigat Survivor România 2021. Ce poţi vizita în Republica Dominicană

Castigator survivor romania 2021
Zannidache a câştigat Survivor România 2021. Ce poţi vizita în Republica Dominicană

Marea finală Survivor 2021 - 10 iulie 2021. Cine o să fie desemnat câştigătorul Survivor România 2021

Show-ul supravieţuirii în jungla dominicană, Survivor România 2021 o să îşi anunţe în această zi de 10 iulie 2021.... marele câştigător. Şase luni, concurenţii din echipa Faimoşilor şi cei din echipa Războinicilor au luptat cu îndârjire pentru a rămâne cât mai mult în competiţia ce le-a testat toate limitele. Milioane de telespectatori ai postului Kanal D au urmărit cu sufletul la gură competiţia supravieţuirii, pe întreaga perioadă a desfășurării show-ului.

CÂȘTIGĂTOR SURVIVOR- 10 iulie 2021. Cine a câştigat Survivor România 2021

Inima bate tare, tare pentru cei trei finalişti de la Survivor România 2021. Pe ultima sută de metri, se vor lupta Marius Crăciun, Andrei Dascălu și Zannidache, in data de 10 iulie 2021. Surpriză de proporții pentru finaliști! Concurenții eliminați de la începutul competiției până în prezent au venit direct din România pentru a-și susține favoriții în MAREA FINALĂ SURVIVOR ROMÂNIA 2021!

UPDATE 20:30 Jocul spectaculos a început la Survivor România 2021, între Marius Crăciun, Andrei Dascălu și Zannidache.

UPDATE 21:20 Zanni s-a calificat pentru ultimul joc! Lupta pentru calificare este între... Marius si Andrei!

UPDATE 21:30 Zanni se lupta cu Andrei Dascălu. Marius intră la votul publicului!

„Aveam impresia că uneori traseul e de partea mea, alteori nu, îmi doream foarte mult să ajung în finală. Atât am putut astăzi, asta a fost, nu am apucat să îl felicit pe Zanni că s-a calificat primul. Îl felicit și pe Andrei”, a declarat Marius Crăciun.

UPDATE 22:55 Cel care castiga 7 puncte intră direct in finala SURVIVOR ROMÂNIA 2021!

Andrei Dascălu intră in finală! Zanni și Marius Crăciun intră la votul publicului.

UPDATE 22:55 Start VOT!

UPDATE 23:45 Stop VOT!

UPDATE 00:05 Zannidache se salvează și intră în MAREA FINALĂ!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

UPDATE 00:12 Start VOT pentru Zanni și Andrei Dascălu!

UPDATE 01:00 Stop VOT!

UPDATE 01:05 Trofeul SURVIVOR ROMÂNIA 2021 este câștigat de..... ZANNI!

Citeste si: Cine a fost eliminat de la Survivor România – 9 iulie 2021. Care sunt benefiiciile uleiului de cocos pentru slăbit

În ultimul consiliu de eliminare difuzat pe 9 iulie 2021, Daniel Pavel a făcut marele anunţ despre marea zi a finalei de la Survivor România 2021.

„Urmează zile de foc la Survivor România! Concurenții rămași în concurs au ajuns într-un punct pe cât de aducator de satisfacție, pe atat de dramatic, practic ei sunt la un pas de a câștiga Marele Trofeu, iar tensiunea este incredibilă pentru fiecare dintre ei.

Este dificil de apreciat cine va reuși performanța de a câstiga trofeul. Cu toții sunt foarte buni pe trasee, cu toții au un psihic puternic, dovadă stând și faptul că au ajuns atât de departe într-o competiție extrem de dură, care forțează toate limitele. Mai mult decat atât, vocea publicului va conta în ecuația câștigării marelui trofeu. Cei de acasă, care au fost până acum mereu alături de noi, vor decide, în final, prin puterea votului, exprimat prin sms, câștigatorul Survivor România! ”, a spus Daniel Pavel.

CÂȘTIGĂTOR SURVIVOR- 10 iulie 2021. Cine a câștigat imunitatea în a doua etapă de semifinale de la Survivor România – 9 iulie 2021

Jocul din a doua semifinală a fost unul complicat şi îmbinat cu multe elemente de îndemânare. Andrei Dascălu a fost cel care a câştigat imunitatea personală şi în această semifinală.

Andrei Dascălu: „Mă bucur că mi-am asigurat locul printre ultimii trei și că mai am încă o șansă pentru a intra în finală. Încerc să mă motivez, să mă ridic singur, să îmi spun că dacă am pierdut două puncte pot să mă ridic. Am fost cu moralul la pământ după ce am pierdut primele puncte, dar mă bucur că mi-am revenit. Sper să câștige Marius al doilea colan de imunitate. Sunt foarte fericit, aștept să se lupte colegii mei și să vedem cine va câștiga”, a spus Războinicul.

Al doilea semifinalist a fost prietenul cel mai bun al lui Andrei, Marius Crăciun.

Marius Crăciun: „La primul joc m-am supărat, m-am enervat mai mult, dar încercam să stau doar calm, pentru că era singură variantă să reușesc să reziolv finalul ăsta. Sincer, mă simt foarte bine, relaxat, împlinit pentru ziua de azi, am tras de mine, am știut că dacă îmi pierd concentrarea pot să pierd jocul acesta, mă bucur că împărțim colanul (n.r- cu Andrei). O felicit și pe Maria, a jucat bine, dar concentrarea mi-a fost mie de ajutor. Mă bucur foarte mult că am reușit să mă salvez. Păstrez frăția colanelor cu Andrei. Nu contează care ne vine mai bine, contrează că suntem salvați pentru încă o zi”.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

CÂȘTIGĂTOR SURVIVOR- 10 iulie 2021. Cine a fost eliminat de la Survivor România – 9 iulie 2021

În cursa pentru votul publicului au intrat Maria Chițu și Zanni.

Maria Chițu a părăsit competiția Survivor România în data de 9 iulie 2021.

CÂȘTIGĂTOR SURVIVOR- 10 iulie 2021. Câţi bani câştig ă marele câştigător de la Survivor România 2021

Finalisti survivor 2021

Citeste si: Elena Marin s-a accidentat pe ultima sută de metri la Survivor România. Cum arăta Faimoasa când a intrat în competiția din Republica Dominicană

Ultima ediţie o să fie difuzată în data de 10 iulie 2021, de la ora 20:00 pe postul de televiziune Kanal D.

Premiul pentru marele câştigător Survivor România 2021 este în valoare de 250.000 de lei, echivalentul a 50.000 euro.

Concurenţii vor avea noi jocuri complet diferite, faţă de ceea ce au experimentat până acum. Semifinalele show-ului fenomen o să fie difuzate în datele de 8 iulie 2021 şi 9 iulie 2021.

41 de concurenţi au traversat cele mai grele condiţii: au mâncat mult cocos procurat doar de ei, au dormit în vânt, soare, ploaie... şi-au ţinut de frig unul altuia atunci când au fost nopţile reci.

CÂȘTIGĂTOR SURVIVOR- 10 iulie 2021. Ce poţi vizita în Republica Dominicană

cati bani castiga marele castigator de la survivor

Survivor România 2021 se filmează în ţara cu cele mai spectaculoase plaje şi peisaje, Republica Dominicană. Capitala Republicii Dominicane se află în Santo Domingo, unul dintre cele mai vizitate oraşe. Locuitorii capitalei Santo Domingo au ştiut să îi conserve foarte bine valorile istorice, devenind unul dintre cele mai vechi oraşe. Străduţele impodobite cu arhitectura colonială spaniolă pot atrage deseori turiştii pasionaţi de zonele istorice.

Turiştii din întreaga lume îşi aleg această destinaţie ca vacanţă, datorită plajelor fantastice şi a peisajelor cu apa turcoaz. Resorturile all-inclusive de lux oferă servicii de calitate tuturor turiştilor care le calcă pragul. Peisajele îţi pot tăia răsuflarea şi totodată, îţi pot reda cele mai frumoase amintiri pentru cei ce vizitează aceste locaţii. În Puerto Plata, Punta Cana, La Romana şi Samana atrag exact ca puterea unui magnet, vizitatori din lumea intreagă. Pentru prima dată noţiunea de “all-inclusive” a apărut în Republica Dominicană.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Maria Chițu a fost eliminată de la Survivor România – 9 iulie 2021. Care sunt benefiiciile uleiului de cocos pentru slăbit

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies