Zăpadă în luna iulie în România! Imagini spectaculoase

Zăpadă în luna iulie în România! Imagini spectaculoase
Zăpadă în luna iulie în România! Imagini spectaculoase

Deși suntem în mijlocul verii, zapada nu a ocolit țara noastră, noaptea trecută fiind înregistrate temperaturi extrem de scăzute , iar într-o zonă din România a nins!

Primul strat de zăpadă din luna iulie a fost înregistrat noaptea trecută din cauza temperaturilor scăzute pe Vârful Pietrosu Rodnei, judeţul Maramureş, la o altitudine de peste 2.300 de metri. 

Citeste si: Prajitura in trei straturi, fara coacere, gata in 20 de minute. NU ai mancat nimic mai bun

„În ultimele trei-patru zile vremea s-a răcit treptat, iar în noaptea de marţi spre miercuri a fulguit sus pe munte, astfel că avem prima zăpadă pe Vârful Pietrosul Rodnei, la peste 2.300

de metri altitudine, înregistrată în luna iulie. Temperatura scăzută din noaptea de marţi spre miercuri a adus prima zăpadă pe cel mai înalt vârf montan din Borşa, au fost, cred, zero grade. Sus pe vârf era cernut alb. În luna iulie eu nu îmi aduc aminte să fi nins, în urmă cu 15 ani, în luna august, a mai fost o fulguială sus pe munte, dar nu în iulie”,
a declarat primarul oraşului Borşa, Sorin Timiş, potrivit Mediafax. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Un mod simplu și rapid prin care scapi de pistrui

Temperaturi scăzute în zona unde a nins noaptea trecută s-au înregistrat şi miercuri dimineaţă, fiind doar 10 grade în centrul oraşului Borşa.

 

 

 

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Andreea Ibacka, imagini de senzație de pe plajă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies