Zece argumente care sustin epilarea definitiva!

Zece argumente care sustin epilarea definitiva!
Zece argumente care sustin epilarea definitiva!

Epilarea definitiva este in prezent un subiect la moda. Inainte de a incepe un astfel de tratament este important sa stii cateva lucruri esentiale.

Epilare sau depilare?

Spre deosebire de procesul de depilare prin crema depilatoare sau lama de ras, care te ajuta sa scapi doar de parul de la suprafata, epilarea definitiva distruge foliculii in profunzime. Tratamentul cu lumina intens pulsata (IPL) elimina pilozitatea nedorita rapid si fara durere. Cum actioneaza? Melanina (culoarea firului de par) conduce flash-urile luminoase emise de aparat catre radacina, care este astfel afectata, producand expulzarea foliculilor in 10-15 zile de la efectuarea sedintei de epilare definitiva.

Spre deosebire de alte procedee de epilare precum ceara sau aparatul epilator, acest tratament are la baza un principiu descoperit acum un secol pentru tratarea diferitelor afectiuni medicale, fiind sigur si recomandat atat de medici, cat si de cosmeticiene pentru eliminarea parului de prisos.

Ce este epilarea definitiva cu IPL?

Una dintre cele mai noi tehnologii in domeniul epilarii definitive are la baza principiul fototermolizei selective, lumina intens pulsata (IPL) regenerand si celulele pielii, pentru un aspect catifelat si sanatos.

 Din acest motiv, IPL-ul este eficient in tratarea foliculitei, dar si pentru atenuarea ridurilor, petelor, cicatricilor sau acneei. Un tratament complet de epilare definitiva implica efectuarea a 8-12 sedinte, primele 4 efectuate lunar si urmatoarele la un interval de 2-3 luni, in functie de ritmul de crestere a firului de par.

Top 10 lucruri de stiut inainte de a incepe epilarea definitiva:

1)    Vei renunta complet la orice metoda de smulgere a parului. Si de ce ai mai face-o, cand IPL-ul este solutia pentru o piele catifelata, de

durata, fara nicio neplacere?

2)    Nu vei lua medicamente in ziua sedintei, pentru a nu deveni fotosensibila; Poti lua pastile (vitamine, anticonceptionale) dupa sesiune, iar daca iei antibiotic trebuie sa astepti pana la urmatoarea programare exact atatea zile cat a durat tratamentul medicamentos, pentru a lasa timp corpului sa elimine substantele din organism.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

3)    Vei elimina uleiurile de corp din ritualul tau de ingrijre, pentru ca acestea accelereaza cresterea firelor

de par.

4)    Te vei putea epila definitiv chiar daca esti bronzata, gratie tehnologiei SUN&Safe, care protejeaza pielea. Cum va actiona tratamentul in acest caz? Parul va fi complet ras si un gel conductor va fi folosit pentru a redirectiona lumina intens pulsata catre radacina, fara a agresa pielea pigmentata de soare.

5)    Parul tratat cu lumina intens pulsata  va fi expulzat din radacina la 10-15 zile de la tratament, deci fii atenta cand iti programezi sedintele de epilare definitiva, sa corespunda cu agenda ta.

6)    Imediat dupa sedinta nu se vor face dusuri fierbinti si se vor evita hainele mulate. Sunt interzise sauna, solarul si mersul la sala timp de 48 ore dupa sesiunea de epilare definitiva, pentru ca porii vor fi deschisi.

7)    Tratamentul nu va durea, pentru ca intensitatea de lucru este stabilita impreuna cu tine, astfel incat parul sa fie distrus, dar tu sa nu simti niciun disconfort.

8)    Purtarea ochelarilor de protectie este obligatorie in timpul sedintelor de epilare definitiva.

9) Foliculii de par distrusi in timpul tratamentului de epilare definitiva nu mai apar de-a lungul vietii. Totusi, se recomanda efectuarea de sedinte de intretinere la 6-12 luni, deoarece corpul este un organism viu care poate da nastere unor noi foliculi de par.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

10)

Dupa fiecare sedinta este necesara hidratarea pielii cu produse profesionale specifice, care sa aiba preferabil si factor de protectie solara. Poti folosi emulsia hidroprotectoare cu aloe vera, extract de macese si SPF 30, disponibila in centrele No+Vello, brandul lider mondial in epilare definitiva cu IPL.

Daca suferi de pilozitate excesiva si vrei sa ai o piele catifelata, epilarea definitiva cu IPL este solutia. Informeaza-te corect inainte de a incepe tratamentul si respecta recomandarile specialistului, pentru maximizarea rezultatelor.

Iti dorim zile pline de tandrete, cu o piele perfecta pentru mangaieri catifelate!

Specialistul Nomasvello



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies