Un medic celebru, din Austria, pretindea inca din 1950 ca a vindecat de cancer 2000 de persoane cu acest suc.
Rudolf Breuss si-a dedicate intreaga cariera descoperirii unui tratament alternativ, care sa nu fie invaziv si care sa vindece cancerul si alte boli incurabile.
Reteta lui Breuss pentru tratarea definitiva a cancerului
A se retine ca legumele folosite trebuie sa fie organice si proaspete.
Ingrediente:
- 300 de grame de sfecla rosie
- 100 de grame de morcov
- 100 de grame de radacina de telina
- 70 de grame de cartof crud
- 30 de grame ridichi
Nota: Cartoful este optional, cu exceptia cancerului
Preparare:
Pune toate ingredientele intr-un storcator si colecteaza sucul. Toarna-l intr-un recipient pe care il poti inchide si pastreaza-l la frigider. Sucul se bea pe tot parcursul zilei, cate putin, 1-2 inghitituri, pana cand se epuizeaza. Cantitatea este suficienta pentru o singura zi.
De asemenea pe tot parcursul zilei trebuie sa inlocuiti apa cu ceaiuri din plante.
Sursa: cyd.ro
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro