Zeynep, pusă la grea încercare

Zeynep, pusă la grea încercare
Zeynep, pusă la grea încercare

Astăzi, de la ora 19:00, în noul episod din serialul “Dragoste și speranță”, difuzat la Kanal D2, momentele dramatice continua in viața frumoasei Zeynep.

Cu toate că încearcă să se distanțeze cât poate de Ege, tânărul pe care încă îl iubește, Zeynep este pusă, de către Melis, în situații dificile în fața familiei Guralp. Melis continuă să o acuze pe Zeynep că vrea să îi distrugă relația cu Ege, iar Bulent, care este martor al acestor acuzatii, nu știe ce să mai creadă.

În tot acest timp, Ege încă se gândește la Zeynep, fata de care încă este îndrăgostit, și nu găsește <calea> pentru a îndrepta lucrurile între el și cea care i-a “furat inima”.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Sîla ajunge din nou în centrul “atenției” lui Kuzey atunci când, din cauza unei întâmplări nefericite, acesta o surprinde în camera lui Kadir. Kuzey trage imediat concluzii greșite și își acuză prietenul, dar și pe Sîla, că au un comportament nepotrivit.

Cum va reacționa Zeynep atunci când Yigit, fratele lui Melis, o va găsi pe Gonul, în stare de inconștiență, chiar în casa veche a familei Guralp puteți afla astăzi, de la ora 19:00, în noul episod din serialul “Dragoste și speranță”, difuzat numai la Kanal D2. 

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Gabriela Cristea, despre situațiile din trafic. Ce a pățit prezentatoarea TV în timp ce își ducea fetele la școală. “Copiii sunt cei care trebuie să plătească”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Sfatul zilei din 22 septembrie 2024. O zodie se ocupă de o planificare atentă a resurselor

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies