Zeynep, șah și mat din partea lui Melis

Zeynep, șah și mat din partea lui Melis
Zeynep, șah și mat din partea lui Melis

Și de această dată, în noul episod din serialul “Dragoste și speranță”, difuzat de la ora 19:00, la Kanal D2, Zeynep nu scapă de problemele care sunt tot mai mari, însă tânăra nu știe că cea care se da drept prietena ei, de ceva vreme, Melis este chiar autoarea situațiilor dificile în care este tânăra pusă.

Totul culminează atunci când tânăra este acuzată că și-ar fi însușit o uriașă suma de bani iar Feraye nu iartă și trece la <atac>. Naciye, pe de altă parte, își avertizează fratele să rupă definitiv relația cu Gonul, altfel situația tensionată din casă va recidiva.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Elif este în culmea fericirii, ori de câte ori drumul se intersectează cu cel al lui Kuzey în vreme ce mătușa ei trece printr-un calvar de când Firdevs a aflat că ea este <amanta> soțului său.

În ce situație dură va fi pusă din nou frumoasă Zeynep și cum va reacționa aceasta atunci când Feraye o acuză de lucruri necinstite, puteți afla în această seară, de la ora 19:00, într-un nou episod din serrialul “Dragoste și speranță”, numai la Kanal D2.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Cine este actorul care dă viață personajului principal Serhan Soysalan, din noul serial „Inimă rebelă”. Publicul l-a cunoscut deja pe Yurdaer Okur în producția „Secrete de familie”, în care a jucat rolul Procurorului Turgut Ali

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies