Zeynep, salvată de Colpan

Zeynep, salvată de Colpan
Zeynep, salvată de Colpan

Astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul ”Tablou de familie”, difuzat la Kanal D, Azra va fi supusă unor noi teste ale destinului, prin intermediul celui mai nou proces în care este implicată.

Deși, inițial, Azra a respins propunerea de a o reprezenta în instanță pe Yasemin, soția lui Ceyhun, iată că acum aceasta, datorită implicării lui Efe și Colpan, intră în ”luptă”.

Nimeni însă nu își imaginează că cel mai celebru și bogat cuplu din Turcia, Yasemin și Ceyhun Ozdemirler, ascund un plan secret iar avocații Azra și Efe ajung să aibă parte de momente surprinzătoare în acest demers juridic.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Colpan intră cu toate forțele în procesul de divorț al tinerei Zeynep, abuzată ani la rând de către soț, dar și de către familia acestuia. Cu sprijinul celor mai buni avocați ai firmei Cehver, Colpan va obține o victorie remarcabilă.

Prin ce situații dramatice va trebui să treacă Azra pentru a afla ce secrete ascund soții Ozdemirler și, cum va reuși Colpan să schimbe în bine soarta tinerei Zeynep, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul ”Tablou de familie”, difuzat numai la Kanal D.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Ce părere au avut copiii lui Bebe Cotimanis și ai iubitei sale despre relația dintre ei? „Vă împăcați, vă certați, noi nu avem treabă, noi suntem surori.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Probleme de sănătate pentru Angela Rusu. Ce a pățit și cum se simte acum artista

Feli, despre căsătoria mamei sale și despre alegerea de a fi fericită într-o relație. „Mama mea s-a măritat la 56 de ani. Nu e niciodată târziu să-ți dai voie să fii fericit.”

Situație incendiară în ”Casa iubirii”. „Vreau să-mi explici pozele!” Andreea Mantea îl va lua la întrebări pe Antoni, în ediția de luni, 9 septembrie, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D

Daniel a dispărut fără urmă. A plecat cu mașina de acasă și nu s-a mai întors


Cookies