Zi tristă în România! Marin Burlea, condus pe ultimul drum! Sute de oameni au venit să îşi ia rămas-bun de la celebrul medic, Iohannis a trimis o coroană de flori

Zi tristă în România! Marin Burlea, condus pe ultimul drum! Sute de oameni au venit să îşi ia rămas-bun de la celebrul medic, Iohannis a trimis o coroană de flori
Zi tristă în România! Marin Burlea, condus pe ultimul drum! Sute de oameni au venit să îşi ia rămas-bun de la celebrul medic, Iohannis a trimis o coroană de flori

Medicul ieşean Marin Burlea este condus pe ultimul drum. Sute de oameni au venit să îşi ia rămas-bun de la cunoscutul medic, iar preşedintele Iohannis a trimis o coloană de flori.

Lângă sicriul în care se află trupul profesorului Marin Burlea a fost depusă şi o coroană din partea preşedintelui României, Klaus Werner Iohannis, ca un ultim omagiu pentru activitatea medicală de peste 40 de ani a celui numit de mulţi "îngerul copiilor", informează bzi.ro.

Soborul de preoţi a sosit în amifeatrul Spitalului Sf. Maria, acolo unde a început slujba religioasă. Încăperea unde are loc slujba a devenit neîncăpătoare în aceste momente, sute de oameni venind să îşi ia rămas-bun de la Marin Burlea.

Atât amfiteatrul, cât şi holurile spitalului sunt pline de oameni. Au venit să îşi ia rămas-bun de la Marin Burlea şi primarul Iaşiului Mihai Chirica, alături de viceprimarul Gabriel Harabagiu.

Holul Spitalului Sf. Maria, care conduce spre amfiteatru şi spre cabinetul doctorului Burlea, este plin de flori şi coroane, pe care le-au adus cei care l-au iubit şi i-au fost aproape medicului ieşean.

Marin Burlea era adorat de pacienţii săi copii.

 

 

„Şi cred că într-un fel a fost o inspiraţie care a ţinut parţial de mine, parţial de rudele şi de cei din jurul meu, dar cred că pe­­diatria este specialitate aparte, unică. Pentru că pediatrul lucrează cu cele mai inocente, gingaşe şi frumoase fi­inţe – copiii. Nu îmi imaginez un pediatru decât mergând de mână cu un copil.

Dacă o faci din convingere, vocaţie, pasiune, faptul că lucrezi cu aceste fiinţe sincere şi inocente men­ţin, pe undeva, mai multă vreme zâm­betul unui pediatru. Nu ai su­ferin­ţele şi tristeţile pe care ţi le pot gene­ra alte specialităţi mai deprimante. Organismul copilului are o elasticitate specială, are o capacitate de re­cuperare infinit mai mare decât un adult. În acelaşi timp se înfiripă o relaţie cu copiii şi cu familia cu to­tul particulară”, spunea Marin Burlea într-un interviu acordat acum câţiva ani pentru ziaruldeiasi.ro.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Soluţii pentru menstruaţie neregulată, dereglări hormonale şi alte simptome de premenopauză

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies